NYILATKOZAT A MISKOLCI KITELEPÍTÉSI POLITIKÁK ELLEN

Quoted post


Vendég

#1

2014-06-02 11:36

Nagyon sajnálom Őket. Sajnos én egy ici- pici porszem vagyok, ki magam is küszködöm az élettel. Dióhéjba 22- éve ÖZVEGYEN, már 67- évesen betegen egyes- egyedül nevelem súlyosan MOZGÁSSÉRÜLT gyermekemet Lakáshitelünket devizába " nyögve nyelve " izzadjuk ki magunkból ! Amennyiben nem akarunk az adósok börtönébe jutni ! Lányom GYÓGYKEZELTETÉSÉRE már nem telik. Mi úgy egyébként ÉLETBEVÁGÓAN szükséges lenne számára ! Nem vagyok cigány se lemenőim se felmenőim nem azok. De RIADTAN konstatálom e cigány kérdés megoldatlanságát, mi egyre jobban ELDURVUL, ELFAJUL. Az a filozófiám, mint minden nációban vannak rossz és jó emberek . Nincs kivétel. Mi Magyarok is ilyenek vagyunk. Zsigereim azt súgják Ők is jóemberek lennének a társadalom hasznos tagjai, ha lehetőséget adnánk nekik. Bizony ez tetemes pénz függvénye de megérné. Idővel meghozná GYÜMÖLCSÉT. Még fel sem fogjuk menyire mindannyiunk érdeke. " Nem elég PFUJ - jogni " tenni is kéne érte. !!!!!! Egy kormány sem tett É R D E M B E N SEMMIT a cigányok FELEMELKEDÉSÉÉRT !!! Csak sunyítanak, lapítanak, sunnyognak, elmeszelik a dolgokat. Nem óhajtanak becsületesen szembenézni ez ÉGETŐEN SÜRGŐS, gigászi méretűvé duzzadó problémával.
Tanítani kéne őket és segíteni céljaik elérésében! Szerény de normális otthont teremteni nekik, és a figyelmükbe ajánlani ezt e kincset nagyon BECSÜLJÉK MEG. ( Nincs padló, parkett égetés. stb ) Térjenek rá szépen a 3- gyermek vállalására ( felvilágosítani Őket hogyan VÉDEKEZZENEK a " túlszaporodás ellen, mint minden más józanul gondolkodó család ) de azt aztán szigorúan TANÍTATTSÁK ki Jó SZAKMÁRA, így " kenyeret adván szemük fényük kezébe és élhető boldog szebb jövőt. Szerintem a sok focipályák helyet ide ( és a milliárdos adóságal kínlódó K O R H Á Z A K B A ) kéne beleinvesztálni a pénzt. Ez mindnyájunk érdeke lenne. " S O S "

Válaszok


Vendég

#9 Re:

2014-06-03 13:01:13

#1: -

Hol élsz?!

 


Vendég

#12 Re:

2014-06-05 09:42:49

#1: - Kedves hozzászóló asszonyom, együttérzünk az Ön gondjaival, ha megengedi figyelmébe ajánljuk a devizahitelek ügyében elindult peres eljárásokat, s amennyiben ügyvédi kapcsolatra volna szüksége, kérjük jelezze. A rendszeren átívelő kormányok felelősségéről, pontosabban felelőtlenségéről szóló értekezésével egyetértünk. Sok egészséget kívánunk!

 


Vendég

#23 Re:

2014-06-11 12:11:31

#1: -

es forditva?