Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

egy biológus

#4889 Re: Re: Re: Re: Re: Őszintén az akácról

2014-05-18 15:35

#4825: Robin - Re: Re: Re: Re: Őszintén az akácról

Nem emlékszem, hogy bármikor is magas lóról kiosztottam volna valakit (legalábbis ezen a fórumon biztosan nem). Nem tartom magam szakértőnek, és egyébként sem gondolom, hogy csak a szakembereknek lehet beleszolása egy ennyi embert érintő ügybe. Az viszont elvárható, hogy ha már az ember véleményt alkot, tájékozódjon, és ne állítson olyan nyilvánvalóan hamis dolgokat, mint a cikk szerzője. Vagy ha mégis, ne lepődjön meg, ha éri egy-két kritika az írását.

És ha már itt tartunk, én a szerző írását és érveit kérdőjeleztem meg, nem a személyét, vagy tisztességességét, mert nem szokásom személyeskedni. Eddig is és most is érveket írtam, rendszerint azért, mert egy akácpárti hozzászóló kérte, nem pedig melldöngetésből (most is ez a helyzet). Érdemi válaszokat egyetlen esetben sem kaptam (most sem), többnyire csak személyeskedést és sértegetést: a pályázati pénzeket bezsebelő, íróasztal mögül fikázó környezetvédőtől a fizetett liberális megmondóemberig mindennek tituláltak (többek között Ön is). Igyekeztem ezekre is kulturáltan reagálni, vagy ha úgy éreztem, hogy nem menne, inkább nem válaszolni semmit. Ezek után még Ön beszél elvakultságról és személyeskedésről? Kinek is kellene az tükör? :)

Válaszok


Vendég

#4890 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Őszintén az akácról

2014-05-18 15:38:05

Walter

#4894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Őszintén az akácról

2014-05-18 21:09:06

#4889: egy biológus - Re: Re: Re: Re: Re: Őszintén az akácról

A 3SZ-hez - a SZakma SZigorú SZabályai - úgy ítélem meg, mindig tartották magukat (nem sorolom, kik még), a türelmüket pedig csak tiszetelettel tudom említeni. Örülök, hogy olvashattam Önöktől!

Köszönöm!