Állitsuk meg az indokolatlan állat altatásokat!

Quoted post


Vendég

#20 17-es

2014-03-18 12:37

Ha meg kell kérdezni minek jött létre,akkor nincs miért aláírni.Igen,felelős gazdákra lenne szükség,ebben egyetértek.De semmilyen törvénnyel nem lehet egyik pillanatról a másikra megszüntetni a kóbor állatok problémáját.Ha ennyire nem tetszik ez a petíció,nem kell aláírni.Nem hiszem,hogy valami elrugaszkodott ostobaság azt mondani,hogy meg Kell állítani a gyepiken folyó kivégzéseket.Néha indok nélkül,egyszerűen szórakozásból ölik őket.Lehet hogy nincs pénz,átalakítani a rendszert.Gyepmesteri telepek helyett azonban,menhelyekre van szükség.Bocsásson meg a világ,de ne hivatkozzunk már pénzhiányra olyan országban,ahol milliárdokat pazarolnak stadion építésre.És még valami,amiért lehet támadni.Nem csak a kóbor állatok vannak sokan.És a hajléktalanok?Némelyik öreg a családja felelőtlensége miatt lett földön futó.Gyerekek akiket eldobtak a szüleik...?Ez is felelőtlenség ugye?Szülő,gyerek,gazda felelőtlensége.Megoldásként elő egy injekció?

Válaszok


Vendég

#21 Re: 17-es

2014-03-18 12:57:36

#20: - 17-es

Azért nem ugyanaz a kettő! Amíg egy anyának nem nevezhető némber egész életében produkál 10-15 gyermeket, egy kutya hatványozottan szaporodik, az utódai és azok utódai is egy éves koruk elérése előtt szaporodóképesek.

Rendben! Megállítod a kivégzéseket. Mit csinálsz a folyamatosan újra termelődő kutyákkal. Hová teszed őket? Egy idő után nem lesz hova... már most sincs hová.

Szerintem a nagy peticio gyártás hevében a lényeg elsikkad! 17-esnek igaza van, meg feljebb is mondta már valaki, az alap gondot kell kezelni, nem a gyepmesteri telepekkel hadakozni.

Csak egy jogszabály kéne, amiben előírják kötelezően az ivartalaníttatást és a meglévő, valamint az új jogszabály keménykezű betartatása.