Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#4468

2014-03-13 08:12

Tisztelt cím!
Ez a betíltó tetü brigád ezt csinálja 60 éve.Nem az unióból indult.Az USÁ-ból. Imádom az akácot. Vissza fog sivatagosodni az alföld ha kiírtjuk! Mert épp az elsivatagosodást állította meg az AKÁC.Például tudják-e hogy a vadkenderből 16-szor erősebb papírt lehet készíteni mint a fából mégis a kábszerre való hivatkozással betiltották,/1960-as évek/ pedig nem kéne annyi fát kivágni papírgyártásra. Vagy hivatkoznak a cigerettára, hogy sok a rákos beteg. Arról miért nem lehet soha hallani, hogy az eddig 3600 /háromezer hatszáz/ kísérleti atomrobbantás milyen hatással van az emberiségre. Amennyiben valaki kételkedik a fent leírtakban akkor meg tudok jelölni hivatalos publikációt /irodalmat/, mely engem igazol. Tisztelettel:Marsó László

Válaszok

Walter

#4470 Re:

2014-03-13 09:34:24

#4468: -

Kit tetűz? Az Únió nem hatvan éves. A kommunisták se. A fasiszták se. Az USA se. Oroszország se. Magyarország se. Ki vagy mi a 60 éve "tetű"?

És képzelje, nem akarják az akácot betiltani! Annyi csak, hogy a tagállamoknak javaslatot kell tenniük egy listára, melyben az általuk veszélyesnek ítélt növények és állatok szerepelnek, hogy az ellenük való egységes és hatékony intézkedéseket meg lehessen tervezni, a pénzeket pedig szét lehessen rá osztani. Egyeseknél tele a gatya, hogy a jövőben nem lesz támogatott az akác telepítése, pedig nagyon szeretnének még sokat telepíteni, mert nem elég, hogy az erdeink negyede már így is akác, az se számít, hogy úton útfélen burjánzik, jó pénz van benne. És hogy nyolcvan uszkve száz év múlva mi lesz az akácosok helyén, és kinek a pénzéből (hát kiéből? adjon az állam, adjon az Únió!) kell majd azt felújítani, azzal ma nem törődnek.

Látom a marihuánát viszont szereti... :)