Rovásírást az alaptantervbe!

Quoted post

Gábor Molnár
A petíció szerzője

#15 Együtt mindenre képesek vagyunk!

2014-02-12 11:51

Köszönöm barátaim,hogy ennyien itt álltok mellettem.Mutassuk meg a kételkedőknek és az ellenünk fellépőknek,hogy mi is ki tudunk állni a SAJÁT,NÉPÜNK és GYERMEKEINK igazáért.Együtt mindenre képesek vagyunk!Sok negatív kommentet kaptam,sok negatív kritikát kaptam és sokan próbáltak az ellen tenni,hogy ez ne sikerüljön nekem!DE én addig fogok harcolni míg a közös ügyünk,harcunk nem fog győzedelmeskedni!
Szebb Jövőt!

Tisztelettel: Molnár Gábor

Válaszok


Anonymous

#18 Re: Együtt mindenre képesek vagyunk!

2014-02-13 06:56:51

#15: Gábor Molnár - Együtt mindenre képesek vagyunk!

Sok negatív kommentet kaptam,sok negatív kritikát kaptam és sokan próbáltak az ellen tenni,hogy ez ne sikerüljön nekem!

Na most akkor közös, vagy a saját egoista, "nekem sikerüljön" a lényeg. Valóban volt itt elég sok jogos érvekkel alátámaszotott, kezdeményezést ellenző hozzászólás, ami törlésre került. Ez bizony tisztességtelen.

Már nagyon unom ezt a "harcos" politizálást, van "rezsiharc", most már van rovásírás harc is, aminek valljuk be semmi értelme, mert egyelőre az iskoláknak az sem sikerül, hogy normálisan megtanítsák írni, olvasni, számolni a gyerekeket. Az ország fele úgy kerül ki az álatlánosból, hogy funkcionális analfabéta, nem érti, amit olvas, nem tud leírni egyetlen mondatot helyesírási hiba nélkül.

Inkább azért kéne harcolni, ha már ennyire harcosnak érzi magát, hogy ne legyünk több millió funkcionális analfabéta országa.

Ez a kezdeményezés pont akkora baromság, mintha Egyiptomban nekiállnának hieroglifa vésést tanítani az általános iskolákban.