Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Quoted post


Vendég

#185

2014-01-30 20:32

Az én szomszédom idős zsidó néni, elmodtam neki, hogy Auschwitzi kiküldetése, mai hivatalos magyar történelmi megítélés szerint, egy egyszerű rendészeti eljárás volt. Először nem értette, hogy megértse próbáltam az akkori életéből vett
hasonlattal magyarázni. Tételezzük fel, hogy a kis szikvíz üzemében elfelejtett számlát adni, ez kiderült, amit a hatóság Auschwitzi jutalom deportálással torolt meg.Amikor felfogta, hogy ez mit jelent, rögtön sírva fakadt, szégyenkezve mutatta a kezére tetovált azonosítási számát. Szerinte akik ezt mondják,hazúgságot terjesztenek, becsapják az embereket.

Válaszok


Vendég

#187 Re:

2014-01-31 10:10:51

#185: -

Azt  is kérdezd meg az idős szomszéd aszonyodtól, hogy az  ötvenes évek után vagy a gengszterváltás után  születeteknek, az erevaló hivatkozással nyomorgatotaknak mindehez mennyi köze van?


Vendég

#194 Re:

2014-01-31 21:13:42

#185: -

Csak zsidó rizsa az egész, mert Auschwitz még mindig nem  Ukrajna felé van!


A nagybeszédű ponyvaíró kibökte, hogy 23 zsidó történész tiltakozott Szakály Sándor történész kijelentése ellen. Szakály Sándor igazat mondott (nem zsidó, hanem magyar és valóban szakértő), hogy az 1941 nyarán a magyar csendőrök kidobták az ukrán határon át azt a több mint tízezer zsidót, akiknek semmilyen papírjuk nem volt, belopakodtak hozzánk a környező országokból és itt szerettek volna tartósan maradni. De mivel átküldték őket az ukrán határon, ez idegenrendészeti eljárás volt. Az, hogy később kiderült, hogy ezeket az ukrán partizánok és a németek megölték, arról a magyar kormány nem tehetett, semmi közük nem volt hozzá. Korábban 1938-1941 között a visszacsatolt területekről amúgy is több százezer zsidót „kaptunk”, akik persze Trianon ellen soha nem léptek fel előzőleg és a visszacsatolás mellett sem álltak ki, akkori hazájukban. Na és akik nálunk voltak? Ők a kormányok ellen és a háborúban való részvételünk ellen uszítottak mindig, a lapokban. De a magyar királyság életszínvonala az kellett nekik. Olyan helyre soha nem vándorolnak a zsidók, ahol teljes nyomor van, ők mindig javakat akarnak birtokolni és az állami főhatalmat átvenni.

forrás

"egyszerű rendészeti eljárás"




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...