Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Quoted post


Vendég

#68

2014-01-25 23:39

Basszátok meg a jó kurva anyátokat ti szemét holokauszt megélők! Még a hülye is tudja, hogy ezt azt országot 1944 március 15-én megszállták a német náci erők és akkor a németek nyomsására deportálták a zsidókat. Szégyelljétek magatokat ti szemét baloldali liberás nyilas fasiszták, hogy a magyarságot az elabortált halott csecsemőtől kezdve az idős 96 éves magyarokig állandóan azt kell hallgatniuk, hogy mi egy bűnös nép vagyunk, akinek vezekelnie kell és fizetni megszakadásig.

Válaszok

Túlélő

#79 Re:

2014-01-26 07:59:27

#68: -  

 Ez a nyelvezet már eleve jellemző Rátok, akik(nek) a szülei, ősei ugyanilyen durva - nem szavakkal -tettekkel bizonyitották aljas lelkületüket! Nem távolitom el a német fellösséget a történtekért, de vajon a német megszállók álltak- e a szüleid mögött amikor e "hősök" asszonyokat, csecsemőket löttek halomra, vagy a Dunába, sőt közöttük olyan nemzeti nagyságokat, akiknek a nevével ma ti büszkélkedtek, a zsidó Richter Gedeon, akit a Dunába lőttetek. Vagy Radnóti Miklóst, akit munkatáborban kinoztatok halálra! és még sorolhatnám ezrek, tizezrek neveit akiket megöltetek! Még van képed irni ilyen ocsmány hozzászólást? Szerencsére vagyunk néhányan, akik túléltük a gyilkosokat, akik tanuskodhatunk a sötét multról. Én ma Izraelben élek és csak azt sajnálom, hogy igazi hazafiként vásárra vittem a bőrőmet 1956-ban ilyen szemetekért, ilyen rendszerért, ahol te ilyen módon egyáltalán kinyithatod a szádat, ahol egy rasszista párt ujra a parlamentben ülhet, akik ismét romlásba, romhalmazba akarják vinni e szép országot


Vendég

#92 Re: 68-as

2014-01-26 10:23:34

#68: -

Akkor sem tudsz összezavarni: a németek március 19-én jöttek. A március 15 az más: az a hóvihar volt, akkor a Habsburgok jöttek utat takarítani, ha te nem emlékeznél. Igaz, a promóciós filmet már a miniszterelnökre hagytákl, úgy menekültek el fejvesztve.

Javaslom egy magyar ellenállási emlékmű felállítását is, mely virágcsokrokkal, üdvözlő beszédekkel késleltette a lerohanó német hordákat. Így tartott el a megszállás végrehajtása fél nap helyett egy egész napig.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...