Tiltakozás a kormányzati történelemhamisítás ellen

Quoted post

ajsuranyi

#10 fideszpamflet

2014-01-24 17:51

Én személyesen az ellen tiltakozom, hogy megemlékezékezés, beismerés és vezeklés helyett egy állami vállasztási majálissá fajult a Vészkorszak évfordulója, és hogy a "mellé tett" hatalmas összeg egy nyilvánvaló simliska-lenyúlvány, melynek a "felhasználását", kvázi filoszemita gesztusként propagálja vigyorogva az orbán-rezsim. Mint mindig, most is vannak megvehető zsidó protagonisták is e drága és látensen antiszemita tragikomédiához...

Válaszok

Sebő Gábor

#266 Re: fideszpamflet

2016-01-20 08:30:31

#10: ajsuranyi - fideszpamflet 

 Tisztelt Aláíró!


A budapesti Szabadság téri hazug "megszállási" emlékmű ellen tiltakozók nevében arra kérem, hogy - amennyiben lehetőségei engedik - jöjjön el valamelyik rendezvényünkre és mondja el a kormány emlékezetpolitikájával, illetve a megvalósult műben tükröződő társadalompolitikájával és hatalomgyakorlásával kapcsolatos gondolatait.
Lelkes közönségünkkel természetesen mindazon gondolatait megoszthatja, amelyeket Ön itt és most fontosnak vél kimondani és megbeszélni.
Eseményeinket minden hétfőn, szerdán és pénteken, 17 óra és 18 óra között, a hazug és a tiltakozó civilek által kollektív módon létrehozott valódi, eleven emlékmű tövében tartjuk.


Tisztelettel:
Sebő Gábor
társszervező, Szabadságszínpad
https://www.facebook.com/groups/szabadsagszinpad/




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...