Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post

egy ember

#3962 Re:

2011-06-22 10:18

#3959: -  

 Biztos, hogy teljesen "véletlen" az eset! Gyurcsány Ferenccel való riport alatt; Arató András cikkének ismertetésekor /kétszer is!/

 Ok  lehet: Szoktatnak minket a zenei adó elfogadásához; valamint a Szabad Európa Rádió el-eltűnő adásainak /60-as évek/ értelmezéséhez....?????

Mindenesetre eléggé kilóg az a bizonyos lóláb!

                 

     

Válaszok

Zpao

#3964 Véletlen

2011-06-22 11:56:11

#3962: egy ember - Re:

Ez nekem is feltûnt.

Reggel jövök dolgozni, mint mindíg, hallgatom a Klub Rádiót, mint mindíg.

Reggeli gyors. Beszélgetnek, benne, hogy áthallatszik a zene, meg a reklám. Azt hittem viccelôdnek. Ezután a lapszemlében Arató András, egyik napilapban megjelent cikkébôl egy részlet hangzik el, ami a 95.3-as frekvenciapályázat körüli "érdekességekrôl" szól. Ekkor hirtelen csend, halk sistergés. Basszus tönkrement a rádióm! Kapcsolok másik adóra, ott minden renben. Vissza a KR-ra. Csak kivárom, hogy meddig tart! Hosszú másodpercek teltek el halk sistergésben. Volt idôm nekem is 1984-re, az elôzô rendszerre, meg a Szabad Európára gondolnom. Rossz érzés volt a csend... Remélem nem fogok több ehhez hasonlót átélni!

Én nem hiszek a véletlenekben, ezt sem tartom annak. Igen, én is olvastam a Rádió honlapján a hírt "Technikai hiba..." címmel.

Kitartás a Klub Rádió dolgozóinak!