Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Quoted post


Vendég

#1915 Re:

2011-06-13 16:15

#1: -  

Kedves Szomorkodók!

Mielőtt nagyon beleéljük magunkat, ajánlom figyelmetekbe a pályázati felhívás tervezetét itt: http://www.mediatanacs.hu/oldal.php?menu_id=42

Ott ez található, szemben a leírtakkal:

 

7 Médiaszolgáltatási díjajánlat: 20 pont

A legmagasabb médiaszolgáltatási díjajánlat 20 pontot ér.

A többi médiaszolgáltatási díjajánlat pontszámát úgy kell kiszámítani, hogy az adott médiaszolgáltatási díjajánlatot el kell osztani a legmagasabb médiaszolgáltatási díjajánlattal, és az így kapott hányadost meg kell szorozni 20-szal. Az így kapott szám (nem egész szám esetén öt tized fölött felfelé kerekítve egész számra) az adott médiaszolgáltatási díjajánlat pontszáma.

Műsorterv összesen: 47 pont

Ezen belül:

Ø a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámok aránya az éjszakai órák (23.00-05.00) nélküli napi műsoridőben, a műsoridő

 

30 százaléka felett: 20 pont

20-30 százalék: 5 pont

20 százaléka alatt: 0 pont

Ø a zenei műsorszámok aránya a teljes műsoridő

 

60 százaléka felett 10 pont

30 százaléka felett - 60 százalékáig 5 pont

0- 30 százaléka 0 pont

Ø a magyar zenei műsorszámok aránya a zenei művek közzétételére szánt napi teljes műsoridőben, a műsoridő

 

40 százaléka felett: 5 pont

37-40 százalék: 2 pont

37 százaléka alatt: 0 pont

Ø műsorterv szubjektív megítélése: 12 pont

 

A helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámok aránya a pályázati felhívás értelmező rendelkezésében meghatározott „Helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámok” fogalmának megfelelően kerül értékelésre.

Médiaszolgáltatási tapasztalat: 3 pont

Kiegészítő médiaszolgáltatás vállalása: 2 pont

Összesen legfeljebb: 72 pont

Tisztelettel

Egy nem csak hallgató, de olvasó is.

af

Válaszok

ivanka121

#1933 Re: Re:

2011-06-13 17:13:21

#1915: - Re:

A szomorkodás még lehet, hogy korai, de az aggodalmunk nagyon is indokolt. A petició elindítói (köszönet nekik) a lényeget helyesen írták. Azokat a pályázókat jutalmazzák aránytalanul magas pontszámmal, akiknek a legtöbb a pénzük és a műsortervükben magas a zenei és a helyi műsorok aránya. A nem zenei, közszolgálati (közérdekű),kulturális, politikai, sport műsorokért nem jár pont, a médiaszolgáltatási tapasztalatért meg összesen 3 (nevetséges), a Klubrádiónak sok több évtizedes rádiós, tv-és tapasztalattal rendelkező munkatársa van. Tehát igaz az állítás, hogy ezt a pályázatot a Klubrádió ellenében írták ki.


Vendég

#1983 Re: Re:

2011-06-13 18:43:00

#1915: - Re:

Fogalmam sincs arról, hogy Kecskeméten a Klub-rádió fogható-e azon a csatornán, amelynek pályázatát ide belinkelted, az ugyanis nem azonos a Klub-rádió bp-i frekvenciájával, ami 95,3.! :-))

..nos, biztos vagy abban, hogy Te a Klub-rádió jelenlegi frekvenciájára kiírt pályázatot linkelted be ide nekük? :-)

(Amúgy pedig egyáltalán nem ájultam el attól az ajánlattól sem, amit belinkeltél, mivel az is azt az adás pontozza túl, amelyik legalább 60 %-ban zenét sugároz....nagyon szeretem a zenét, van is egy pár olyan csatorna, amit napközben - a munkám mellett - a háttérzajok kiszűrésére, mint zajfüggönyt használok...ám nem hinném, hogy már eddig ne lenne ilyen választék az elegendőnél is több!!)