HALÁLZEBRA AZ ÖRS VEZÉR TERÉN! LÁMPÁT A ZEBRÁHOZ!

Quoted post

Gyalogos

#33

2013-12-22 14:49

A zebra megszüntetése lenne a legjobb ötlet.

Válaszok

Egy utas
A petíció szerzője

#34 Válaszom, és rövid közleményem!

2013-12-22 15:01:41

#33: Gyalogos -

Leírom Önnek is, és mindenkinek, hogy a zebra MEGSZÜNTETÉSE miért rossz ötlet:

Ha bele gondolnak sok embert nem érdekel hogy zebra ide, vagy oda, ő átmegy bárhol, nos ha megszűnne a zebra csak még nagyobb balesetek és több gázolás lenne, mivel az emberek lusták elmenni a másik két zebrához , sajnos, ÁLLÍTÓLAGOSAN már tervbe van véve a jelzőberendezés felszerelése, amit Szabó Gábor divizíó vezető  tájékoztatásában írja:

A Kiskorrekció 2013-2015. közötti programunkban szerepel a XIV. Füredi úti (a hírekben tévesen Örs vezér tereként szereplő) gyalogátkelőhelyen jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése. A jelenleg előkészítés alatt álló terveztetési címeink között szerepel ez a cím is, a terveztetés előre láthatólag 2014. január végén kezdődhet meg, míg a kivitelezésre 2014. II. félévében kerülhet sor.

Üdvözlettel

Szabó Gábor
divízióvezető

 

Erre a válaszom az volt, hogy az több mint fél év mire csak jutnak valamire, addig is veszélyes a zebra, valami átmeneti megoldást találjanak a biztonságossá tételéért. Így kérem Önöket, hogy írják alá, minél hamarabb belássák, szükség van a zebra módosítására , és nem több mint fél év mulva hanem minél hamarabb! LEGALÁBB AZ UTAT SÁRGÁVAL FELFESTENI HOGY JOBBAN FIGYELJENEK!

 

Üdvözlettel: Egy utas