Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!

Quoted post

Orlov

#657 Igen is legyen......

2013-12-17 11:08

Ha egy kicsit is sikerülne elvonatkoztatni a politikai beállítottságtól akkor nagyon is jó dolog lenne a sorköteles katonaság, talán egy kicsit megtudnák törni a mai fiatal, semmire való nyikhajokat, akik ma különféle idióta stílusirányzatokat követve válnak igazi semmirevaló anyuci kedvence és a társadalom söpredékeivé, mindenféle férfiasság és tartás nélkül. Céltalanul állnak az élet előtt, és a főtereken ülve dohányozgatnak isznak 10-től akár 30 éves korukig, miközben a tőlük idősebb, lényegesen nagyobb élettapasztalattal rendelkező embereknek még a minimális tiszteletet sem adják meg. Kérdezem én fiatal korom ellenére: hová halad ez a világ ?
Én igenis azt mondom vezessék be újra a sorköteles katonaságot, bár én sem voltam, de szívesen vállalnám 22 éves korom ellenére !! A baloldal meg kapja be épp úgy mint a Fidesz.
Egyébként zárójelben megjegyezném, hogy a jobbik is visszahozná ha egyszer sikerülne hatalomra kerülnie!
Egyébként valóban van "zsoldos hadseregünk" de krízis helyzet esetén behívnak mindenkit aki harcképes 18 éves kortól. Kérdésem a következő: Mit fog ott csinálni egy olyan ember akinek még a minimális fegyverismerete sincs meg ? Meghal!! IGENIS KELL SORKÖTELESSÉG!!!

Válaszok


Vendég

#669 Re: Igen is legyen......

2014-10-18 15:37:02

#657: Orlov - Igen is legyen...... 

 Nem kell és ott a pont.