Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

kérdező

#90 Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 10:01

#89: Gábor Oberle - Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

Talán, mert eddig egyetlen képen sem láttam semmilyen repülőt sem, csak a csíkokat.
Te állítod, hogy titkos, azonosítójel nélküli repülők chemtraileznek, ezt kéne bizonyítanod, és nem manipulált youtube videókkal.

A kérdésekre tudsz válaszolni vagy sem?

Titkos katonai gép = Olyan repülő amiről nem lehet kideríteni melyik államé illetve mi a tipusa

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#92 Re: Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-08 10:44:50

#90: kérdező - Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

"Talán, mert eddig egyetlen képen sem láttam semmilyen repülőt sem, csak a csíkokat." - Nem láttál még az égen csíkokat húzó repülőgépeket? Gyakrabban kéne az égre nézned!... Ahhoz még fénykép sem kell! :D (Szerintem itt láthatsz csíkokat húzó repülőgépeket, ha az égen nem veszed észre őket :) -> http://lmgtfy.com/?q=chemtrails+video)

"Te állítod, hogy titkos, azonosítójel nélküli repülők chemtraileznek, ezt kéne bizonyítanod, és nem manipulált youtube videókkal." - Ennek a HIVATALOS bizonyítása legjobb tudomásom szerint folyamatban van az Egyesült Államok bíróságain, azok által, akik ezt a jelenséget több évtizede kutatják és mernek tenni ellene valamit. Nehéz dolguk van, mert egyértelmű bizonyítékok alapján, lényegében az amerikai kormányzat nem foglalkozik az üggyel, eltussolja, hasonlóképpen, mint itthon a NAV-botránynál, ahol 8 ember 2 nap alatt megvizsgálta több évre visszamenőleg a teljes adónyilvántartást, illetve adóhatósági működést és mindent rendben találtak...
Mit értesz manipulált youtube videó alatt?

"A kérdésekre tudsz válaszolni vagy sem?" - Nem válaszoltam volna? Pedig ez is az! :D VÁLASZ!

"Azt is mondd el, hogy azok akik mániákusan pénzt és időt nem kímélve a nagy magasságban áthaladó repülőket fotózzák miért nem örökítettek meg 1 titkos katonai gépet sem?

http://contrailspotting.com/index.php?topic=1174.0" és "Titkos katonai gép = Olyan repülő amiről nem lehet kideríteni melyik államé illetve mi a tipusa" - Az első kérdésedre a választ az általad belinkelt oldal fotósaitól fogod megkapni.
A definíciódhoz pedig annyit tudok hozzáfűzni, hogy megint nem figyelsz arra, mi ennek a petíciónak és oldalnak a célja, olvasd el még egyszer! (Petíció megtekintése fül) De bemásolom neked ide, én milyen repülőgépekről beszéltem: "...polgári, katonai, illetve azonosítójel nélküli repülőgépek..."


(Ja, és ez a hozzászólás is VÁLASZ A KÉRDÉSEIDRE! ;) )