Mentsük meg Gomezt - Save Gomez

Quoted post


Vendég

#18

2013-11-10 07:32

Rá kellene ébredni, hogy a hatóságokat nem szabad belevonni semmibe. Nem arról kell szólnia a mentésnek, hogy legyen papírja gyűrűje a madárnak, hanem arról, hogy bajban van...segítségre szorul= végleges szerető hely kell neki, olyan, ahol nem számít sem papír sem SEMMI!!!!!! Nagyon jó a mentés, de ISMÉT bebizonyosodott, hogy nem jól van csinálva. Túlfűtött rögeszmés alapokra van helyezve, hogy az alapítvány majd tudja ellenőrizni a madarakat az örökbefogadási nyilatkozatával, de nagyon úgy tűnik, majd az állatkertbe mehet ellenőrizni szerencsétlen madarat. Ehhez csak gratulálni tudok. Jöjjön már rá ez a csoport arra, hogy nem járható ösvényt próbál taposni. Ha igazán a bajba jutott madár a fontos, akkor azokon segítsen azzal, hogy szerető otthont talál neki és nem azon kell ügyködni, hogy legalizálják és mindenféle procedúrának tegye ki szerencsétlen tollasokat. Ez ebben az országban nem megy és nem is fog. Bízom benne, hogy példaértékű az eset és nem kell további madárnak a sorsáért izgulni, mert tényleg arról fog szólni ami a madár érdeke és nem arról, hogy egy alapítvány mögé bújva fontoskodjanak emberek. Gomeznak nagyon drukkolok, hogy maradhasson ahol van!!!!!!!

Válaszok


Vendég

#19 Re:

2013-11-10 08:27:07

#18: -

Kedves a Névtelenség mögé bújó Akárki!

Magam, mint az Alpítvány képviselője egyetlen dologban értek Veled egyett kedves NÉVTELEN hozzászóló, mégpedig abban, hogy Gomez esete reményeink szerint valóban példaértékű lesz és sikerül elérni, hogy Őt és a hozzá hasonlóan sérült egyedeket természetes személy is gondozhassa! A részemről ebbe a törekvésbe fektetett munka okán nem érzem úgy, hogy fontoskodó ember lennék, vagy bármi és bárki mögé elbújnék, sokkal inkább érzem azt, hogy kiállok e madarak mentése mellett még akkor is, amikor az olyan gondolkodásúak mint Te, a hazánkban megszokott utat követik vagy követnék. Javaslom csináld utánunk mindazt, amit ebben az ügyben eddig megtettünk és aztán minősítsd a módszereinket és a céljainkat! Mi végigvisszük ezt az ügyet lelkiismeretesen, mindannyian akik benne vagyunk és mellé álltunk! SOHA életemben nem bújtam el semmi mögé Veled ellentétben aki még a nevét sem vállalja de azért hozzászól "nagy bátran"! A partvonalról bekiabálni rendkívül bátor tett - gondolod! Érdemben akkor akarnék Veled erről a témáról beszélni, ha hitelesnek látnálak! Ahhoz, hogy az ember hitelessé váljon egy másik ember szemében, őszinteség, bátorság és kitartás szükséges!

Köszönöm, hogy megosztottad velünk az álláspontodat és gondolom ahogy írod, azt a kijelentésedet is alá tudod támasztani saját példával, mely szerint "ez ebben az országban nem megy és nem is fog." Nyilván nagyon sokat tettél már azért, hogy ez változzon....Megértettem ugyan amit írsz de nem azonosulok vele sem én, sem pedig az alapítvány. Amit Te itt közöltél az számomra csupán azt jelenti: Minek harcolni, úgyis elbukunk! Hát ez is egy világnézet és mivel a Tiéd ez, így én tiszteletben is tartom, azonban a világ összes patakja nem feléd csobog és én ennek nagyon örülök!  Mososlygós szép napot kívánok Neked, amely lelkiállapotot gondolom szintén kihívás lehet elérni oyan szellemiséggel amilyennel Te bírsz! Üdvözlettel, Bordás Kriszta