Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!

Quoted post


Vendég

#93 Re: Re: Re: Védelem...

2013-10-03 15:24

#88: - Re: Re: Védelem...

Ezért se lesz miatta sokkal nagyobb tömeg:)

Amikor viszont van,- legalább is amikor pár éve fent voltam havazás után - mindenki eszetlenül, mindenféle rendszer nélkül siel, snowboardozik, szánkózik, keresztül- kasul, szó szerint életveszélyes. Mennyivel jobb is az.

Válaszok


Vendég

#94 Re: Re: Re: Re: Védelem...

2013-10-03 15:26:14

#93: - Re: Re: Re: Védelem...

miért? azon a pályán hogy lenne? az Alpokban is vannak olyanok akik másokra nézve balesetveszélyesen síelnek. ez hogy jön most ide? nem értem.


Vendég

#95 „Sárga is savanyú is, de a miénk.”

2013-10-03 15:30:05

#93: - Re: Re: Re: Védelem...

Viszont mennyivel többe fog kerülni egy pálya, ahol hó sincs, erölködnek majd, hogy legyen valamiféle mű megoldás. Hogy a kitalálónak igaza legyen. Ellenben milliárdokat lehet lehívni az ügy érdekében. Jut pár zsebbe is jócskán.


Vendég

#98 Re: Re: Re: Re: Védelem...

2013-10-03 17:19:00

#93: - Re: Re: Re: Védelem... Akkor meg mire jó az egész? ? De most tényleg. Jó ok, a beruházónak tiszta haszon, elvesz egy értékes területet, szedi a belépőt stb. De most tényleg arra hogy elköltsünk pár milliárdot, kiírtsuk a fél erdőt? Ráadásul egy ilyen város mellett, ahol 2 millió ember lakik, és minden négyzetcentit beépítenek.  Én minden második hétvégémet arrafele töltöm túrázással már jópár éve, és ez a terület úgy jó ahogy van. Itt a pesti oldalon a betondzsungelben ez is nagy dolog, hogy 2-3 átszállással kijutunk a zöldbe, és nem a  fitnessterem négy falát kell nézni, ha esetleg mozogni szeretnék. Most ezt is elvennék. Voltam már párszor Ausztriában, és láttam pár síterepet nyáron, és nem igaz, hogy a műhó nem okoz pusztítást. Össze sem lehet hasonlítani az érintetlen erdővel, de ott legalább van síszezon, és vannak hegyek (1000-2000 méteresek) ahol érdemes síközpontot csinálni. A szabálytalankodás meg nem a síközpont lététől függ, gondolom ezzel mindenki tisztában van . Remélem összefogunk, engem nem érdekel a politika, de ami most megy azt már nem tudom szó nélkül hagyni sajnos én sem. :( A pénzt meg fordítsák akkor sportra, szabadidőközpontot lehet máshol is csinálni pusztítás nélkül, vagy például felújítani pár meglévő sportegyesületet (nem foci).