Védjük meg a Normafát! Normafa - Természetesen!

Quoted post

la

#48

2013-10-02 12:57

Emberek, a Normafa nem az őstermészet! HELLOKA! A Normafa úgy menthető meg a totális enyészettől, ha FEJLESZTJÜK! Különben lerohad az egész és akkor aztán védhetitek a lepkéiteket, nem lesz miből ... Istenem, ennyi sötétzöldet, döbbenetes ... Tragédia ez az ország, komolyan, nagyságrendileg komolyabb létesítmények vannak érzékenyebb és értékesebb területen. Ne a hülye beteges orbanofóbiátokból induljatok ki, mert a gyűlölködésetek aztán rátok b.sz.rint vissza!

Válaszok

Persze, építsük be az egész Földet, egyértelmű

#216 Re:

2013-11-02 21:15:13

#48: la -

A természet békén hagyása NEM egyenlő a totálisan enyészettel. Akkor menthetjük meg a totális enyészettől, ha élni hagyjuk!

"nagyságrendileg komolyabb létesítmények vannak érzékenyebb és értékesebb területen."  Ez érv?? Akkor ez legyen a követendő minta? Ezt biztos, hogy te se gondoltad át...

Amúgy, azt hiszem, most már értelek. Persze, fejleszteni, azt kellene. Nem, a jó szó mégis a karbantartás. Átfesteni néha a túristajelzéseket, elvégezni a szükséges erdészeti munkákat, tán néhány új pad is kerülhetne a kilátást nyújtó domb tetejére, hogy a városlakó kényelmesebben majszolhassa el a rétesét, ha akarja, miközben nézelődik. Elvinni a szemetet. Ennek lenne értelme. De sípályát?? Ipari létesítményt? Ide? Mikor voltál fenn utoljára? Mikor vetted észre, hogy az erdő ne tudott volna magáról gondoskodni emberi "fejlesztés" nélkül, és lett volna a "totális enyészeté"? :) Most komolyan?

Peace.