A forgalombénító budakalászi csomópont megoldásáért!

Quoted post

Kalászi

#32 Re:

2013-09-18 14:26

#6: Fviktor -

Mivel ez nem kerülőút, hanem elsősorban a budakalásziak részére van, ezért van preferálva a budakalász belforgalma, és nem a környező települések forgalma. Minek a zebra? Ott a hévállomás, és aki a szentendrei út felé akar menni, az nem for elmenne az ellenkező irányba, és csak ez egyik oldalon van járda!

Válaszok

Fviktor

#39 Re: Re:

2013-09-19 13:52:54

#32: Kalászi - Re: Mivel ez nem kerülőút, hanem elsősorban a budakalásziak részére van, ezért van preferálva a budakalász belforgalma, és nem a környező települések forgalma.

A Pomázi úton nem csak pomáziak járnak, ugye ezzel tisztában vagy?

Az Ürömi úton nem csak ürömiek járnak, ugye ezzel is tisztában vagy?

Viszont Üröm felé a régióból csak Budakalászon át tudsz menni, vagy Csillaghegy felé kerülni.

Megnéznélek, hogy te kerülnél-e 10 kilométereket hogy ne menj át feleslegesen egy településen?

Birom ezt a hozzáállást, hogy a pomáziak menjenek ki a 11-es útra... Nagyon építőjellegű. Megsúgom, ha a Megyeri hídra dugó nélkül fel lehetne jutni, sokan átmennének ott a pesti oldalra, és nem mennének át Budakalászon az Árpád-híd felé... És ha Békás és Csillaghegy északi irányból normálisan megközelíthető lenne az új 11-esről, akkor se mennének át az emberek Budakalászon.
És még valami, remélem Budakalászról Esztergomba a 10-es vagy a 11-es úton mész, és nem szennyezed Pomáz és Pilisszentkeresz levegőjét?

Csilla

#83 Re: Re:

2016-03-11 06:24:35

#32: Kalászi - Re:  

 Már hogy lenne elsosorban a budakalasziak reszere építve? Ez egy országut, sok esetben kikerulhetetlen a mas telepulesekrol erkezok szamara. Mindig is országut volt, nezze csak vissza a régi terkepeket! Az ott eloknek az az erdeke, hogy ott allando dugo és szennyezett levego legyen?  Vajon  a kalasziak mit szolnanak hozza, ha Csillaghegyen és Bekasmegyeren így fogadnak őket? Szandekosan pazaroljak mas emberek idejet és penzet, bunt kovetnek el. Ha kiszamolnank, hogy ez mennyi plusz orabert és uzemanyagkoltseget jelent, nagyon nagy szam jonne ki,  nem beszelve a szandekos egeszssegkarositas később jelentkezo gyogyaszati költségeirol. Meg kellene keresni a felelost/felelosoket, akiknek sajat vagyonukbol kellene ezeket kifizetniuk. A kozut nem egyes embercsoportok utja, hanem mindenkie, akik arra kenytelen kozlekedni. (Elnezest az ekezetek hianya miatt)