Magyar-, és európai demokraták

Quoted post

Axxtro

#11 Felhívás

2013-07-09 14:19

Felhívom az itt verbuválódó magukat demokratának hazudó álbaloldali posztkommunista sz@rkeverők figyelmét, hogy sürgősen hagyjanak fel a "nép", a "nemzet", a"demokrácia", meg a nemlétező baloldali tömegek nevében történő hazudozással.

Teljesen felesleges a próbálkozás, hogy a hazugságokat igazsággá szavazzák át, az Unió szerződésekkel szabályozva jogi alapon működik.

Hazugságokat meg lehet ugyan szavazni, de végrehajtani már nem, mert ahhoz már tagállami hozzájárulás szükséges, és a tagállamik sose fogják megszavazni a Koppenhágai Bizottság felállítását, megnyírbálva ezzel a saját szuverenitásukat.

Ennek az elkaszálásához elég egyetlen nem szavazat.

Még valami: Durván kisebbségben vagytok.

Azért csak jó szavazgatást.

Válaszok


Vendég

#12 Re: Felhívás

2013-07-09 14:26:46

#11: Axxtro - Felhívás

Felhívom Axxtro figyelmét, hogy azonnal hagyjon fel a kannásbor fogyasztásával, mert árt a stilusának és már korossá fajult nála a kognitív disszonancia.


Vendég

#13 Re: Felhívás

2013-07-09 14:28:06

#11: Axxtro - Felhívás

Egyetértek!!!!!!!

Vigyázni kell velük, mert kamu neveken is aláírnak!!!:((((

Javaslom megküldeni Tavarisnak, Barrosonak emilben, angolul!!!

E-mai címeim vannak!

Stancieva

#16 Re: Felhívás

2013-07-11 13:06:15

#11: Axxtro - Felhívás 

 Olymértékben agymosottak vagytok, hogy már a tényekben sem hisztek. Nyilván vastag a pénztárcád, amit megtöltöttek, hogy ne lásd a fától az erdőt. Én már éltem az átkosban, de szabadabbnak, boldogabbnak éreztem magam. Lassan már a fekete autó jön értünk, ha nem Nektek csápolunk. Maradj a Tieidnél, alkossatok békemenetet a megszorítás, nyomor, diktatúra megvédésére. Rajtatok röhög a világ. Nincs mégegy olyan ország, ahol a kormány mellett tüntessenek.