Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

Quoted post

borcsa

#1486

2013-05-10 18:02

A kommunizmus tobb szenvedest es gyalazatot hozott a vilagra mint minden egyutt a kezdet ota.
Pl. a maoi kulturforradalom tobb mint 50 millio eletbe kerult es "rampant canibalism" leledzett
az orszagban a felelemtol. Amint ukrajnaban a sztalini kieheztetes alatt. Kambodia!!
Olvastatok e lenin teteleit. Mi a kommunizmus es hogy kell oda eljutni. Ezt kovetik ma is
az utopartok pl a magyar mszp stb. Szoszerint. Az egesz osszeeskuvo baloldal. Szabotalnak. lopnak, cslnak, hazudnak. Gyalazkodnak. Kiraboljak az orszagot. Manipulaljak a penzunket. Idegen valuta hazkolcsont arulnak a nepnek. Ahelyett, hogy felvilagositanak a hozzanemertot, hogy ne versenyeztesse a forintjait a swiss frankkal mert azon csak es csak vesziteni lehet. Pofatlanul orbanbanyaznak mikozben a nepunk penzen szenbanyakat vesznek maguknak delkeletazsiaban. Ez egy
remalom ami hazankban tortenik. Mindennap imadkozom es drukkolok ennek a kormanynak, hogy sikerrel tudja tenni a dolgat a meggondolt tervek szerint. Sajnalom az magyart kit megteveszt az ellenseg ki az ellenzek gunyajaban bujkal. Mikor terunk mar eszhez testvereim. Itt a bolsevista utopartok 10% szavazatot nem lenne szabad, hogy kapjanak. Es meg reszketunk a sikeruktol. Szegeny kis orszagunk. Egyenlore. De majd csak lesz valahogy. Isten segitsegevel. Olellek Benneteket szeretettel.

Válaszok

dorcsa

#1487 Re:

2013-05-10 18:11:52

#1486: borcsa -  

 Borcsa, neked tetszik, amit a FITYISZ művel? A legsötétebb szocializmusban - mert nem kommunizmus volt - ennyi borzalmat nem követtek el politikusok, mint ezek 3 év alatt. Ha neked ez tetszik, valami hiba van a készülékedben.