A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

"a" magyar
Vendég

/ #274 "Helyreigazítás"

2013-02-16 11:33

Két napra szellőztettem magam e fórumról, de látom, továbbra is penetráns a bűz, ezért a "három hülye" számára itt az utolsó üzenetem:
Műgój alias "igazi magyar": Te sajnálatosan egy STRUCC vagy, aki a fejét a homokba dugva nem hajlandó tudomást venni a világban zajló eseményekről. Hatalmas lesz a meglepetésed, amikor hátulról egy fartúró jól megb... Nem jut el az agyadig, hogy a petíció és az amellett érvelő magyarok a magyarság tisztasága, becsületessége mellett, érdekében szólnak. Egyikünk sem kezdte a zsidóság egyetemleges megbélyegzésével, hanem a "zsidó módszer"-t ítéltük / ítéljük el. A kettő ugyanis nem ugyanaz. Vannak -te is, én is, Apáthy István is ismer és tisztel- olyan zsidó emberek, akik esetében fel sem merül, hogy bárki foglalkozzon azzal, milyen származású! Mert a tettei minősítették. És vannak olyan genetikailag nemzsidók, akik "zsidóbbak a zsidóknál". Nem sorolnám, te is, én is számtalan példát tudunk. Namármost: ha te nem hallod ki a hozzászólásokból a lényeget és a célt, az bizony a te bajod! Ha magyar létedre egy ilyen kérdésben elkezdesz a becsületes, jó szándékú magyar - s itt most nem elsősorban mint népet, hanem mint erkölcsöt, életszemléletet értek, hisz: "magyarnak nem születünk, hanem azzá leszünk!" (ha nem érted, miről beszélek, akkor bizony nagy a baj, javaslom tanulj "magyarul", mert innen ered az ellentét közted és köztem/köztünk) - ellen ágálni, akkor nevezheted magad bármekkora magyarnak, élhetsz bármilyen becsületesen, te a magyarság árulója vagy. Mert a világ nem olyan, mint ahogy azt a sátáni média bemutatja. Észre kell venned, hogy Madách falanszter színje felé haladunk és látnod kéne, hogy kik is azok a "tudósok"! Ezért megismétlem: sürgősen CTRL+ALT+DEL az agyadban, kapcsold fel a világítást és töltsd fel magad magyarsággal! Ehhez kívánok kitartást, erőt, szorgalmat! Te a hármasban a "mentendő" kategória vagy! Lehet, hogy egyszer még kezet is fogunk és megöleljük egymást, mint két igaz magyar ember!

A "láthatatlan": A te cincogásod alapján valószínűleg nő vagy és a másik oldal szülötte. Rossz hírem van számodra: te áldozati bárány vagy a saját fajtádban, olyan, mint azok, akiknek a halálából a fajod aljas része a mai napig élősködik. Neked is csak ajánlani tudom a tanulás "művészetét", azaz: agymosottság ellen a legjobb, ha kinyitom a szemem és elolvasom a másik oldal véleményét is, aztán -ha van kellő eszem, intelligenciám- önálló véleményt formálok! Ez az, amitől "azok" rettegnek! Az önálló, értelmes, felvilágosult emberektől! Akiket nem lehet manipulálni! Ha megnézed a "zsidó módszer" számos elemét, akkor felfedezheted, mi is benne a mozgatórugó! (megtévesztés, csalás, megosztás, élősködés, könyörtelenség, stb. - rengeteg történelmileg bizonyított, sőt zsidók által kinyilatkozott példát fogsz találni, csak keresned kell!). Tehát rajtad múlik, hogy zsidó származásod ellenére "magyar" értékrendet képviselj, így élj. Hidd el, megéri, és mi tiszta lelkű magyarok békében élünk veled.

górcső: te egy patkány vagy, mégpedig abból is a nehézsúlyú kategória! Mint tudjuk, a patkányok a túlélésük érdekében igen magas intelligenciát fejlesztettek ki. Csakhogy nézzük meg, mire is használják mindezt? Mások pusztítására! Nem elemzem a fajtádat, hisz mindenki ismeri és viszolyog tőle. Amit a cincogónak már leírtam, amitől neki és akár műgójnak is félnie kell, az te vagy! A sok naiv embert megtévesztő, a valóságot elködösítő és félremagyarázó. De abban a pillanatban, amikor "helyzet" van, eltaposnál mindent és mindenkit!
Rossz hírem van számodra: kiismertünk, lelepleztünk! Ez még nem a végső lépés ellened és a hozzád hasonló sátánfajzatok ellen, de a henger elindult. Nemcsak itt, Magyarországon, hanem a világban. Tudjuk, hogy nagy az erőd, de ismerjük a gyenge pontodat is! És most a feladatunk, hogy ébresztőt fújjunk a sok agymosott, megcsömörlött embertársunk felé! Mi ezt tesszük és tenni is fogjuk!
Ha csak egy valaki a megtévesztettek közül is elgondolkodik pl. azon, amit te itt össze-vissza firkálsz és felfedezi benne a magyargyűlöletedből fakadó kettős mércédet és egyéb hazúgságaidat, már mi nyertünk! Nézzük csak!
1./ Szerinted a ma élő, akkor még meg sem született magyar ember bűnös és fizessen a II. vh-s zsidó deportálásért, csak azért mert magyar, de a most élő zsidó természetesen bűntelen a zsidó kohnbéla, sámueltibor illetve a rosenfeld és zsidó származású zsidó bandája által működtetett, szadista zsidók gyülekezetéből álló ávh-s kegyetlen magyargyilkosságaiban. Megjegyzem: nincs kollektív bűnösség! Sem az egyik, sem a másik esetben. Tehát a petíció úgy jó, ahogy van, hiába is próbálsz okoskodni!
Az pedig a te végtelen aljasságodból fakad, hogy nagyonis jól tudod is az igazságot a II.vh-s történetben, vagyis: a magyarok védték a zsidóságot, a legjobban egész Európában! Mint már írtam, pl. épp az angliai (cionista) zsidók kérésére nem fogadta be Anglia a németországi zsidó menekültek hajóját! Magyarország kiugrási kísérlete megintcsak az angol (cionista) zsidók kérése miatt hiúsult meg! Ugye, tudod, patkány! Erről hallgatsz, nem reagálsz - persze, mert letagadhatatlan, de eltitkolható bizonyítékok állnak rendelkezésre! És mégis itt a magyarokat szapulod! És azt is tudod, hogy valójában kik küldték és miért Németországba a magyar zsidóság döntő többségét, mert ismered az 1943-as Zsidó Ügynökség Megmentő bizottságának anyagát! (cincogó és műgój, ezt nektek is meg kell ismernetek: http://izraelkina.blog.hu/2012/02/26/ideje_hogy_a_zsidok_es_a_magyarok_is_megtudjak#comments)!

2./ Jézussal kapcsolatban is jellemző az aljasságod! Jézus Isten fia! Tehát sem nem zsidó, sem nem magyar, sem nem egyéb nemzetiségű, csak valahova beszületett! Ezt is tudod. Mégis zsidónak titulálod, tudva, hogy ez hazúgság, pláne, ha elolvasod Jézus beszédeit, megnyilatkozásait a zsidókról! Tudod te ezt is és természetesen itt is csúsztatsz, elhallgatsz, megtévesztesz - már akit sikerül. De itt is lelepleződsz, patkány! Amikor itt Jézust zsidónak próbálod feltüntetni, akkor:
- elhallgatod, hogy Jézus mit mondott a zsidókról!
- elhallgatod, hogy anno és ma mit mondanak a zsidók Jézusról és Máriáról!
- elhallgatod, hogy a ma idézgetett evangéliumok több mint 40, Jézusról szóló írás közül lettek kiszelektálva (niceai zsinat - 325)!

3./ Amikor itt "zsidózás" zajlik, ezt valóban pontosítani kell, ahogy azt valaki már javasolta. A zsidózás egy mentalitás elleni felszólalás! Ez a lényeg! E mentalitás beazonosítása pedig a zsidóság történelméből, a fajt jellemző gondolkodásmódból valamint e gondolkodásmódot a legmarkánsabban megtestesítő prominens személyeiből fakadó általánosításból ered. Purim, vérvád (hiába írsz erre megintcsak megtévesztést és hazúgságot, patkány, ezer évet átölelő történelmi bizonyítékok vannak arra, hogy mi is ez a zsidó szokás), beavatkozás más nép életébe úgy, hogy viszályt szít, összeugraszt. Ugye, patkány, jól ismered a rothchild család élettörténetét? Azt is, hogy miként szerezte a vagyonát és azt is, hogy hogyan szaporította! És azt is igen jól tudod, hogy pl. ki az a soros györgy, kinek-minek az érdekében rombolja a világot. És azt is tudnod kell, hisz biztosan személyesen is ismered, hogy ki az a zoltai gusztáv, vagy elie wiesel. De talán a szdsz politikusaival is meleg barátságban vagy! horngábor, magyarbálint, kóka, székelygábor, ... Micsoda aljasság ezen közt olyan név, hogy Magyar és Székely! Ez is jellemző a fajtádra! A megtévesztés.
De bizonyára ismered Mordechai Vanunu-t, Benjamin Freedmant vagy akár dr. Fejér Lajost ("Zsidóság" c. leleplező műve) , az eltitkolt, zsidók által megvetett zsidókat. Nos, mi, nemzsidók, tiszteljük őket, akik képesek voltak ebből az ördögi körből kilépni és leleplezni, amit úgy hívunk: zsidóság! És bizonyára még rengetegen vannak (pl. a palesztin falu ledózerolása ellen tűntető zsidók, vagy azok az ortodox(!) zsidók, akik Ahmadinezsad iráni elnökkel jó viszonyt ápolva, őt támogatva tiltakoznak a cionista izrael ellen vagy éppen műgój zsidó haverjai, Apáthy felesége, s annak családja, vagy az általam is ismert zsidó EMBEREK))! Míly érdekes, hogy a hazai médiában a cionista zsidókkal szembeforduló zsidókról egy hang sincs! Mert jól tudja a zsidó: oszd meg és uralkodj! És ezt a fegyvert nem szabad, hogy valaki ellene fordítsa! Nehogymár a magyarországi zsidók megtudják az igazságot, kik is beszélnek a nevükben, kik küldték a szüleiket a táborokba! Vagyis kiknek a kezében van a média?

Még tovább és sokáig elemezhetném a véglényedet, de nem vagyok mazochista, hogy a te bűzödben sokáig tartózkodjak.
Velejéig rothadt vagy! Egy igazi pöcegödör! Az emberiség fekáliája. De már sokan tudjuk, hogy honnan jön a bűz! Miből ered a bűz! Tudjuk, hogy mivel védekezzünk ellene! Így a világ ismét virágillattal, madárfüttyel lesz tele! Patkány! Neked és a többi patkánynak annyi!