A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Csák Nóri-sz
Vendég

/ #272 Re: Re: Re: Re:

2013-02-16 05:44

#269: Gorcsev Iván - Re: Re: Re:

Nem kellene itt jó demokratához méltóan ködösíteni... Természetesen nem szabad általánosítani,egy kalap alá venni az összes magyarországi zsidó embert,ahogy a magyarokat és a többi nemzetiségieket sem. Vannak és mindig is voltak "egyszerű" dolgos zsidó emberek,akik hasznos részét képezik a társadalomnak és az országért tesznek nem ellene. (Nem a Dániel,Kertész és a "Magyargodozó" Esterhazy-félékre gondoltam!)  A II. VH-ban is őket nem a zsidóbankárokat deportálták,ők lettek "beáldozva" a majdan igen jól jövedelmező holokauszt-kárpótlás biznisz érdekében. (Köztudott,hogy amerikai bankárok pénzelték a Hitleri Német birodalom hadseregét,akik "véletlenül" szintén zsidók. )

Azonban nézzük meg  százalékos arányban,Magyarországon mennyi a zsidó és a magyar ember és ennek tudatában vizsgáljuk már meg,hogy milyen arányszámokat mutat a bankszférában,a médiákban,a jogászok körében,a szórakoztatóiparban,a kereskedelemben,a gyógyszeripar és kereskedelem magasabb pozícióiban,a legmagasabb értékű ingatlanok birtoklásában,a felső tízezerben,a politikában és még sorolhatnám sokáig. A lényeg,hogy ott ahol a pénz,a hatalom minél kevesebb értékteremtő munkával.

A végére egy találóskérdés:   Véleményed szerint,ha egy bankvezető állás betöltésére pályázatot írnak ki és van tíz pályázó,tételezzük fel azonos tudással és tapasztalattal,ebből kilenc (csak)magyar egy pedig hatalmi pozícióban lévő zsidó származású család sarja,melyik fogja betölteni az állást? (Nehogy azt mond,hogy tombolán kisorsolják.)

Ha végzel egy kis százalékszámítást,valamint a kérdésre is tudod a választ akkor mindent tudsz és csak ködösítessz itt a polkorrekt szövegeddel.

Fizessék,ne beszedjék a kárpótlást a bűnösök,akik pénzelték a holokausztot!