A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

"gázlámpa"

/ #212 Re:

2013-02-09 00:43

#211: vicces -

Nos, te féreg, utoljára ereszkedek le (nagyon mélyre) hozzád, hogy meghalld a mondandómat. Viccelődhetsz, de csak te nyerítesz a béna poénjaidon... (amúgy: "egyéb" - 1 "b"-vel kell írni, nyelvtan bukás!). Nekünk, magyaroknak megvan a magunk csodálatos irodalomtára. Büszkék vagyunk rá! Én, speciell, többre tartom a mi íróinkat (mert rólunk, nekünk írtak), mint a zsidó-favorizált firkászokat!

Én Kölcsey Ferencet csodálom, és nem kahána mózest.

A szememben gróf Széchenyi István a legnagyobb magyar, és nem soros györgy.

Nekem Kossuth Lajos a kedves vezető, és nem rosenfeld mátyás.

Deák Ferenc a nemzet prókátora, és nem kohn béla.

Nekem Vörösmarty Mihály jelenti a magyar irodalmat, és nem kertész imre.

Liszt Ferenc jelenti a magyar zenét, és nem a klezmer ricsaj.

Érted, zsidó?

Mi mindent köszönhetünk mi, magyarok a zsidóknak?

Nobel-díjasok, sportolók - valóban, ilyenek is voltak. De: Például Elie Wiesel, a világ legnagyobb csalója (saját fajtársa bukatta le), de ott van Sámuel Tibor, Kohn Béla, Rosenfeld Mátyás és a többi gyilkos zsidó, melyeknek csak a névsora megtöltene egy vastag könyvet... De kertész imre is egy utolsó tolvaj patkány, akiről Major Tamás és Gobbi Hilda is a legnagyobb utálattal beszélt, mert ellopta más művét. Olvastál, hallottál erről, zsidó? Büszke vagy ezekre a degenerált, mocskos csalókra? (biztos, mert a te fajtád!)

Mi, igaz magyarok sose láttuk és őszintén szólva sose fogjuk megnézni a „Geczyt” (ejtsd és értsd: geci!), a „Vagina monológokat”, a „Sorstalanságot” és egyéb hasonlóan fenomenális zsidó műveket(?), melyek elkövetői vagy kölyökmacskákat fojtogattak a Zöldek és a Négy Mancs közreműködésével vagy hivatásos holokauszt-túlélők.

De akár megemlíthetnénk például a „tegnap véreset szartam” Alföldi Roberta-„darabot”, vagy a „klubrádiós” Drága Bolgár György-féle pornóregényt.

Alapszabály: Magyarok vagyunk. Ahogy apáink, nagyapáink és azok felmenői is voltak.

Minket magyarnak nevez húszmillió oláh, ötmillió tót és hétmillió rác is, miközben a zsidókat – éljenek bárhol – hétmilliárd ember nevezi úgy, hogy „büdös zsidó”.

Ahogy pedig Illyés Gyula mondta, az a magyar, akinek fáj Trianon. És az nekünk fáj, ahogy fájna minden magyarnak Álmostól kezdve, Mátyás királyon és Rákóczi Ferencen át Kossuth Lajosig mindenkinek. Csak a zsidóknak nem fáj. Mert ők okozták.

Zsidó! Ne szólj bele a magyarok dolgába! Egyszerűen itt neked: KUSS! S ha nem tetszik, amit ebben az országban a magyar akar, takarodj!