A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére


Vendég

/ #209 Re:

2013-02-08 21:02

#207: raybradbury -

Bizonyára költői a kérdés, hisz a válasz egyértelmű! Gondolom, a kérdező -neved alapján bekategorizálható- azt hitte, megrettentünk!

Van egy több (tíz)évezredes, tisztességes, dolgos, becsületes, hős, magas kultúrájú, (sajnos nagyon) jóhiszemű, nyelvében a teremtés erejét magában hordozó nép - ez a MAGYAR.

És van egy áskálódó (ld. a történelem számos példáját), becstelen (kol nidré) gonosz, sőt gyilkos (ld. a történelmét, fajünnepeit - purim-, azok hátterét), hatalommániás (pl. rothchild), minden más embercsoportot lenéző, gyűlölő, parazita söpredék - ez a ZSIDÓK EGYIK fajtája!!! És vannak valóban értékes zsidók is, pl. a kibucokban egymást segítő, egymásért dolgozók vagy a művészetben, tudományokban is nagyot alkotó EMBEREK. Kivételek mindenhol vannak. Attól függ, kit tekintehtünk kivételnek! Sajnos az utóbbiakat! Különösen itt, Magyarországon egy velejéig romlott, aljas söpredék fajcsökevény él nagy többségben, akik a befogadó népet gyalázzák, kihasználják, kirabolják, megtévesztik.

Te melyikbe tartozol? Aki tiszteli a befogadó népet avagy aki áskálódik ellene. A kérdésed alapján az én kérdésem is költőinek tűnik...

Tehát ha kivennénk a zsidók múltját a magyar történelemből, akkor itt, a Kárpát medencében a földi paradicsom lenne! Hogy csak a közelmúlt történelmét vegyük alapul: Nem lett volna kohn-féle, rosenfeld-féle népírtás, majd pedig a most is zajló gazdasági gyilkosság.

Mindenesetre ehelyütt nem fogok vitát folytatni, mert el kell olvasni a petíció szövegét és nyiatkozni: Bűnös vagyok, vagy nem vagyok bűnös! Ha nem, akkor egyértelmű, hogy nem támogatom, hogy az ország lakossága fizessen egy élősködő kisebbségnek, akik pénzéhsége oly mértékű, hogy a halottaikat is pénzforrásnak tekintik. Ez mindent elmond róluk!