Tiltakozás a botrányosan állatellenes jogszabályok ellen

PZs.

/ #15 Segélykérés Debrecenből

2013-01-20 10:34

Magyar Zsuzsa segélykérése:

NAGY BAJ VAN: Egy önkéntes állatvédő nyílt levele
EMBEREK! DEBRECENIEK!

NAGYON NAGY BAJ VAN. Rengeteg a kidobott kutya, kicsi, nagy, öreg, fiatal, kölyök - tévedés ne essék, ez nem a szilveszter utóhatása! Azt mutatja az élet, hogy az emberek tömegesen rakják utcára, adják le a gyepmesteri telepre, viszik vissza a menhelyre "kedvenceiket, társukat, barátjukat". Nem tudom mi történt az emberek lelkével, de valami nagyon nagy baj van, ha pénzben gondolkodva mérjük már a szeretet is. És egy chip árától, vagy a tartási költségektől megijedve sokan választják eme lelketlen megoldásokat, hogy megszabaduljanak "továbbtartani nem kívánt barátjuktól".

Sajnos a jelenség tömeges. Tömeges és országos. DE én most a debreceniekhez, debrecen környékiekhez szeretnék szólni.

Emberek, kedves (EX)gazdik,akik ilyen megoldásokhoz folyamodtatok, folyamodtok, hogy megszabaduljatok ebeitektől, ne gondoljátok, hogy az állatvédők megoldják, meg tudják oldani ezt a helyzetet! Nem tudjuk, tudják megoldani. HELYHIÁNY VAN! ENNYI KUTYÁT NEM TUDUNK MEGMENTENI!

EZÉRT AZOKHOZ SZERETNÉK SZÓLNI, AKIKNEK VAN EGY TALPALATNYI TERÜLETE, KERTES HÁZA, GARÁZSA, EGY NYUGODT ZUG A LAKÁSÁBAN és SZÍVE ÉS LELKE -
SEGÍTSEN! LEGYETEK IDEIGLENES BEFOGADÓK, VAGY VÉGLEGES,BOLDOG GAZDIK!

ÉLETEK ÉS KUTYALELKEK FORGONAK KOCKÁN! NE KELLJEN AUTÓK KEREKE ALATT VÉGEZNIÜK, NE LEGYEN ALTATÁS A "GAZDIK" MEGOLDÁSA EGY EGÉSZSÉGES KUTYÁNAK, NE KELLJEN ÉHEZNIÜK ÉS FÁZNIUK - MERT AZ ÉLET ÉRTÉK - én ezt tanultam. és a szeretet felbecsülhetetlen ÉS ŐK, NEM TEHETNEK SEMMIRŐL!

NEM AKAROM ELHINNI, hogy DEBRECENBEN EGY TUCAT IDEIGLENES BEFOGADÓ SINCS! MÁR MINDEN ÖNKÉNTES ÁLLATSZERETŐNÉL TELTHÁZ VAN! NEM AKAROK A GÉP ELŐTT ÜLNI TEHETETLENÜL TÖBBET, HISZEM HOGY EBBEN A VÁROSBAN ÉS KÖRNYÉKÉN OLYAN EMBEREK ÉLNEK, AKIKNEK VAN SZÍVÜK ÉS LELKÜK. SZERETNÉM HINNI...

KÉRLEK OSSZÁTOK MEG! MINDENKI, MERT SOSEM TUDHATOD KIBEN MOZDUL MEG A SEGÍTŐ SZÁNDÉK. "MERT BŰNÖSÖK KÖZT CINKOS AKI NÉMA". MERT HA TUDNÁL SEGÍTENI ÉS NEM TESZED? LEHET HOGY MA, HOLNAP, HOLNAPUTÁN MEGHAL VALAKI - AKINEK LEHET HOGY CSAK EGY HÉTIG KELLETT VOLNA EGY TALPALATNYI BIZTONSÁGOS HELY!

SZERETNÉM HINNI HOGY ÖSSZEFOGUNK ÉS MEGMOZDUL VALAMI. MERT HA ÖSSZEFOGUNK MÉG CSODÁK JÖHETNEK, A KUTYÁK ÉLETÉBEN ÉS A MI ÉLETÜNKBEN IS, HATALMAS CSODÁK.

SZERETNÉK HINNI ÚJRA A CSODÁKBAN. A SZERETETBEN. A SEGÍTSÉG EREJÉBEN. SZERETNÉK HINNI A DEBRECENIEKBEN ÉS DEBRECEN KÖRNYÉKIEKBEN. A JÓBAN.

EGY ÖNKÉNTES ÁLLATVÉDŐ LEVELE

JELENTKEZNI LEHET IDEIGLENESNEK, VAGY VÉGLEGESNEK:
KULCSÁR SÁNDORNÉ KATI: 20/402-4301
NÉMETI ÉVA: 70/949-1038