Kiállunk Bayer Zsolt mellett cigány-ügyben


Vendég

/ #152

2013-01-10 20:19

Tisztelt Olvasóink!

Kedd délelőtt óta lankadatlan erővel folyik a balliberális erők lejárató, rágalmakkal teletűzdelt kampánya lapunk ellen. Nem először. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök egyszer már karanténbe akarta zárni a Magyar Hírlapot.
Akkor, 2009 februárjában a sajtó- és szólásszabadságért, a Magyar Hírlap létéért hatalmas tömeg tüntetett a Kossuth téren, ami méltó válasz volt a kormányzati önkénnyel szemben. Most ismét az ellen az országos napilap ellen szervezkednek, amely immár több mint hat éve a demokrácia, a szabadság, a függetlenség mellett tette le voksát.

Ezúttal nem Bayer Zsolt írása a lényeg.
A fővárosban és a magyar vidék egy részén olyan állapotok alakultak ki, amelyek megkeserítik az emberek mindennapjait. A balliberális országrontás eredményeként még mindig gyilkosok, bestiálisan kegyetlen bűnözők garázdálkodnak sok helyütt, de a liberális elit elfedné a bajokat.
Bűnpártolás ez a javából, ami sokkal gyalázatosabb eljárás, mint maga az eredeti bűn. Egyes ellenzéki erők és a megvezetett emberek az ország valódi bajaiként az antiszemitizmust és a rasszizmust jelölik meg úgy, hogy közben megkötik azoknak a hatóságoknak a kezét, akik milliók biztonságáért felelnének. Vallottuk és valljuk, hogy az antiszemitizmus és rasszizmus csak
gyűlöletkeltésre és a társadalmon belüli feszültségkeltésre alkalmas. Ebből nem kérünk.

Rendületlenül hiszünk abban a jogunkban, hogy a hazánkban senki nem védelmezhet gyilkosokat, csak azért mert az ő élettől gondosan elszeparált köreikben aggályos a nevén nevezésük.

A gyilkosok számára nincs bocsánat. A védelmezőiknek még kevésbé. A Magyar Hírlap nemcsak visszautasítja a posztkommunisták legújabb boszorkányüldözését, de felhívja olvasóit, támogatóit, hogy álljanak ki főmunkatársunkért, lapunkért és a munkáját végző nemzeti kormányért.

Széles Gábor tulajdonos és Stefka István főszerkesztő