Rokkantvadászat...

József Szabó
Vp-Gyulafirátot

/ #447 Rokkant vadászat folytatódik ! Facebokról áthozott anyag:

2012-12-29 21:52


Meghalt az egészségessé nyilvánított rokkant

Belehalt súlyos szívbetegségébe az a családapa, akit egészségessé nyilvánítottak az "új komplex felülvizsgálati rendszer" keretében, és visszaküldték a nyílt munkaerőpiacra - tudatta a Magyar Szociális Fórum az Összefogás a korhatár alatti rokkantak emberi jogaiért csoport beszámolója alapján.

Az MSZF rokkant-érdekvédő csoportja felvetette: Ki fog fel...elősséget vállalni azért, hogy egészségesnek minősítették és dolgozni zavarták a halálos beteget? Ki fizet a családnak kártérítést? Hogyan egyeztethető össze az orvosi eljárás a Hippokratészi esküvel? A csoport az esettel kapcsolatban felvetette a bűntett lehetőségének kérdését is.Az új komplex felülvizsgálati rendszer keretében egyre több beteget fosztanak meg eddigi ellátmányától, és részesítenek csökkentett járadékban, noha egészségi állapotuk nem javul, hanem romlik. Az embertelen módszer következtében ezrével fenyeget kilakoltatás rokkant embereket - tudatta a csoport.

"Dolgos múltam után nem hittem, hogy súlyos betegen is az utcára kerülhetek" - írta egyikük, akit 80 százalékos rokkantságról 45-re minősítettek vissza, 25 ezer forintra csökkentették ellátmányát, a villanyt már kikapcsolták nála, a gázt pedig most készülnek kiiktatni. "Sajnos ennyi pénzből nem lehet megélni betegen. Itt a fűtési idény és mi valószínűleg megfagyunk" - tájékoztatta az MSZF rokkant-összefogás csoportját az érintett.

| STOP
Tetszik · · Bejegyzés követése · 43 perce, Budapest, Hungary közelében

Ez 2 embernek tetszik.
László Erdős Az, aki egészségesnek nyilvánitotta és az, aki a megfelelősséget kiadta
39 perce · Tetszik · 5
Papp Ferencné Elsősorban a komplex felülvizsgálati bizottság tagjai és aki a aláírta!
35 perce · Tetszik · 5
Papp Ferencné Másodsorban ez a rohadék kormány, aki ezt a rendeletet hozta!
34 perce · Tetszik · 7
Papp Ferencné Ezek azt akarják, hogy hulljanak el a rokkantak!
32 perce · Tetszik · 6
Lakatos Lászlóné miért nem lehet megosztani? Csatlakozni szerencsére nem kell,de megosztanám
31 perce · Tetszik · 2
Imréné Véha Szerintem a felelősség azé az orvosé aki egészségesnek minősítette és aláírta a papírját. Lehet egymásra mutogatni és a felelősséget tologatni, de aki aláírta annak vállalnia kell, mert tudta mit ír alá. Ha pedig nem tudta akkor hogy lehet praktizáló norvos,és hol marad az esküje!!!!
28 perce · Tetszik · 2
Kati Heim másold be az oldaladra,onnan már osztható.
27 perce · Tetszik · 1
Molnár Norbert Ez november elejei hír, nem tudom, miért mai nappal dátumozta a stop.hu.
27 perce · Tetszik · 2
Mihalovics Károly ....nagyon -nagyon sajnálom..RAJTAM is múlt elmenetele...MERT SZÓTLANUL TŰRTEM a NEMZET MŰANYAGJAINAK REGNÁLÁSÁT....SOHA TÖBBÉ NEM TŰRÖM SZÓTLANUL ...Isten áldja minden HOZZÁTARTOZÓDAT...!!
26 perce · Tetszik · 3
József Szalai Kedves Lakatos Lászlóné másold ki és illeszd be arra az oldalra, amelyike akarod.
24 perce · Szerkesztve · Tetszik · 1
Éva Lakatos Igen ezt az esetet az Összefogás csoport tárta fel.Az özvegy azonban nem akart további ügyet csinálni a halálesetből,mert azzal nem hozhatta vissza.
23 perce · Tetszik · 1
Imréné Véha Molnár Norbertnek! Szerintem teljesen mindegy mikori a hír. A valóság tartalma a lényeg. Márpedig egy halál gondolom én hülye az elég valóságos és kézzelfogható.
22 perce · Tetszik · 1
Zsákai Zoltán most miért nem vonul ki a hitgyüli,meg a feldmájer,meg a többi.megmondom én.mert nekik van,a rokkantnak meg nincs.a mazsihisz milliárdokat kap az államtól,jó hogy nem szól.istenük a pénz.ez a véleményem,és ez nem zsidózás,hanem rokkantvédelem,mert én is megdolgozva rokkantam le,nem pofázva irodában.
18 perce · Tetszik · 3
Éva Lakatos Persze több haláleset is történt valószínűleg,de sokan csak úgy az ellátatlanság miatt,és a rendszerből való eltávolítás után halnak éhen,fagynak meg,stb.
15 perce · Tetszik · 1
Molnár Norbert Az, hogy valaki szívbetegségben meghal, sajnálatos, de én nem tudom eldönteni, ez rokkantság-e, pl. akivel együtt dolgozom, ő is súlyos szívbeteg, de saját vállalkozása van. Persze lehet, hogy ő nem tudott mozogni, de ezeket az eseteket fel kellene der…Mutass többet
15 perce · Tetszik
Tóthné Dzsudzsák Valéria Elsősorban a kormányunk ,és a honatyák akik megszavazták,aztán akik végrehajtják a beteg embereket semmibe veszik kegyetlenek velünk szemben!Azt akarják minél hamarabb meghaljunk!!A beteg ember már nem kell nekik!!
15 perce · Tetszik · 3
Molnár Norbert Másrészt nem valószínű, hogy a visszaminősítés miatt halt meg. A politika néha elég durván kihasznál mindent.
14 perce · Tetszik
Éva Lakatos Az igazságtalan visszaminősítések sorozata már nem is vitás.
13 perce · Tetszik · 2
Molnár Norbert Ha nem vitás, akkor kell erről lennie eredménynek is. Meggyőzni a döntéshozókat ezekkel lehetne.
12 perce · Szerkesztve · Tetszik
Zsákai Zoltán én nem politika miatt írom.rövidesen én is beledöglök,mert most hívnak felülvizsgálatra,és már kaptam ismeretl telefont,hogy megdöglesz.tehát szervezett a dolog.
12 perce · Tetszik · 3
Éva Demeter Igen ennek a hírnek a valóságtartalma igaz volt, mert egyik betegtársunk ismerettségi körében volt ez a sajnálatos haláleset, és mint rokkantvédők meg is említettük az esetet a MSZF honapon egyik írásunkban. Azonban az özvegy nem volt hajlandó nyilatkozni sem a TV csatornáknak,sem a sajtónak,mert majd szét akarták szedni! Kegyeleti okokból igenis tiszteletben kell tartani az elhunyt családjának döntését!
12 perce · Tetszik · 1
Éva Lakatos "EREDMÉNY"??az van bőven,soroljuk föl itt megint a feltárteseteket?
10 perce · Tetszik
Kati Heim Bezzeg ország leszünk,3-4 év múlva alig lesz ebben a kategóriában beteg ember.Ami abból adódik,hogy a komplex miatt lehúzott és rehabra tett 3 év lejár.Mivel beteg lévén,amúgy meg munkahely lévén is,nem lesz meg az 1095 nap (3év) biztosítási idő,így emiatt nem lesz jogosult ilyen jellegű ellátásra. Na ezt majd azzal fogják magyarázni,hogy sok volt a csaló. Ilyen egyszerü a levezetés.
10 perce · Tetszik · 2
Kati Heim Zsákai Z.kitől kaptál fenyegetést?
9 perce · Tetszik
Zsákai Zoltán ez így nylt népirtás.európa asszisztálásával...
8 perce · Tetszik · 1
Zsákai Zoltán ismeretlen szám,azóta minden ilyet kinyomok.
8 perce · Tetszik · 1
Éva Lakatos Én nemis értem.Először aki itt van az vagy sorstárs,és figyeli az eseményeket,tájékozódik!!!vagy segíteni akaró !!!,vagy ha egyiksem,akkor minek van itt???
8 perce · Tetszik · 1
Éva Demeter Itt 5 éven belül rokkant ember már nem létezik! mindössze 3 év a kegyelmi idő a rehabosoknak,az 5 éven belüliek elérik az öregségi korhatárt,vagy meghalnak,,akkor miért nem bírják már elviselni egy élet munkájában megrokkantakat?!
5 perce · Tetszik · 2
Zsákai Zoltán mert szaremberek,lelketlenek,pénzsóvár gyilkosok.
3 perce · Tetszik
József Szabó A teljes oldalt lehozom a "Mi jár a fejedben?" főoldalon és meg osztható! Javaslat kérés! Nyissunk egy petició oldalt?
pár másodperce · Tetszik · 1
Szólj hozzá...

Lehetőségek
Éva Lakatos
Ez a jellemző:egy vélemény a jogi fórumról:
Rokkantak= Leprások
a XXI.században

új fogalom született Magyarországon 2011dec.31.-én a Kormány döntött a beteg emberek sorsáról
...Bővebben
Tetszik · · Bejegyzés követése · 33 perce

Mind a(z) 3 hozzászólás megtekintése.