A választói összefogást támogató nyilatkozat

ozoz

/ #259 Demokráció hívő testvéreim, fogjunk össze!

2012-11-09 14:39

Én az előző választáson először azért mentem el, hogy ne nyerjen a FIDESZ (és én sem valakit, vagy valamit választottam), másodszor azért mentem el, hogy ne legyen 2/3-uk. Legközelebb azért szeretnék elmenni, hogy egyszer és mindenkorra végetvessünk ennek az ámokfutásnak.

Ez a cél CSAK ÖSSZEFOGÁSSAL érhető el! Mindenkit arra kérek szépen, hogy tegye félre az ellenérzéseít (nekem is van) és a Petícióban levő legfőbb célok számítsanak csak. Tisztelt szervezők, alapítók, ne rekesszetek ki egy jószándékú embert, pátot, egyesületet se az Együttműködésből.

Ne hagyjátok provokálni magatókat, se a sajtótól, se a másként gondolkozóktól és nagyon kérek mindenkit, hogy minden megnyilvánulás kifelé az egységet és az erős elszántságot mutassa. Nagyon kérlek ne engedjétek idejekorán a nyilvánosság elé kételyeiteket, fenntartásaitokat, vitáitokat a potenciális partnerekkel. Oldjátok meg a nézeteltéréseteket, ha vannak a szinfalak mögött.

Szerintem nem az a cél, hogy bárkit is elszámoltassunk, azért ami 2010 óta történt, hanem hogy megállítsunk egy káros folyamatot. Úgy nyilatkozzatok, hogy ebben még a demokratikus jobboldalra is számíthassunk. HAGYJUNK NYITVA MINDEN AJTÓT MINDEN DEMOKRATA ELŐTT, akár jobbról, akár balról érkezik. Kezdjük ezzel a lövészárok betemetését. Ne fenyegessük őket elszámoltatással, a többség ott is megtévesztett félrevezetett polgártársunk, aki köztörvényes bűnöző az pedig féljen, akár jobb oldalon, akár baloldalon áll, akár közlekedő edény...