Petíció a devizaadósok perilleték mentességéért

Zalaegerszeg

/ #177

2012-09-12 08:09

A kölcsön lényege, hogy bizonyos összeget meghatározott időn belül, részletekben
visszafizetek! Ennek a díja a kamat. A fennálló tartozás folyamatosan csökken és a lejárat napján ELFOGY!! Tehát a devizahitel ezek szerint nem kölcsön ?!
Közszférában dolgozok havi nettó 90000 ft-ért. Még van munkám, vajon meddig? Családom 3 fős, a férjem nem tud elhelyezkedni már több, mint egy éve /építőipar/.
2006-ban vettem fel tíz évre chf hitelt havi 25000ft törlesztéssel. Volt olyan hónap, amikor 51000 ft-ot kellett fizetni, átlag 42000 ft most havonta. Az összes megtakarított pénzem már odaadtam és még mindig nem elég! Már meg sem halhatok, habár ember föld fölött nem maradhat!
Elmentem, hogy beadom a keresetet a bank ellen. Kértem a perilleték mentességet, de nem kaptam meg, mert az egy főre eső jövedelem meghaladta a 28500 ft-ot, ameddig a mentesség adható.
Na igen és kell fizetni víz-gáz-telefon stb és egyéb rendkívüli kiadásokat! Ja és hogy enni is kellene valamit?
Hát ezt csinálja utánam bármelyik képviselő vagy kormánytisztviselő!!!! 54 éves vagyok, mit várhatok még? Mindig becsületes és tisztességes voltam, most menjek el lopni, vagy rabolni? Állítólag mindenkinek joga van az élethez,.... és milyenhez?
Én csatlakoztam!