A SPORTKLUB-ot tegye vissza a Digi Kft. a csatornakínálatába!


Vendég

/ #28

2012-08-10 19:48

Érdekes! Lehet lesz valami haszna ennek?
Nézzétek:
Készült: 2012-08-09 15:13:38

Tisztelt Előfizetők!

2012. augusztus 5-én a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kikerültek a DIGI kínálatából. Cégünk a díjcsomagok kialakításánál minden lehetséges célcsoportnak szeretne megfelelni. Az a célunk, hogy a különböző tematikus programok egyensúlyban legyenek és a tényleges előfizetői igényeknek megfelelő programkínálatot alakítsuk ki, ezért üzletpolitikai és nézettségi szempontokat is figyelembe véve született döntés a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kivételéről.

A két csatorna helyén jelenleg az újonnan bekerült Viasat Nature természetcsatorna, és a Travel Channel érhető el. A DIGI kínálatában továbbá négy Discovery Networks csatorna is megtalálható, így a Discovery Science, Discovery Channel, Discovery World és Animal Planet műsorai közül válogathatnak előfizetőink. A női nézőket több tematikus csatorna is várja, mint például a FEM3, Film Café, Reflektor TV, Story 4 és Story 5 csatornák.

Megértésüket köszönjük!

Egy nappal később:
Készült: 2012-08-10 15:06:56

Tisztelt DIGI Előfizetők!

Figyelembe véve a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kivételével kapcsolatos visszajelzéseket, cégünk úgy döntött, hogy a mai naptól visszahelyezi a digitális csatornakínálatába mindkét csatornát.
Abban az esetben, ha valaki nem találja a fenti csatornákat, ajánlott egy gyári beállítások visszaállítását lefuttatni a készülékeken.

Üdvözlettel:
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.