Tiltakozás a kecskeméti csendrendelet ellen


Vendég

/ #74

2012-04-24 23:28

ha a fiatal eddig is odahúgyált meg odaokádott valamelyik belvároslakó háza falába, akkor ezután se fog másként tenni. a fiatalság nagy része már a buli előtt dobja a taccsot vagy legalább is jól berúgnak alapozásként boltból vásárolva - mert úgy olcsóbb- minthogy a diszkóban vegye az alkoholos üccsit... ebből következik, hogy részegedés után jelennek meg állati ösztöneik és gondolkodásuk minimalizálása/teljes visszaminősítése, ami miatt történhet eme csodás tett.
lehet, ha bezárnak pár didzsit akkor a tinik nem fognak a buli után az utcán piszkolni hajnalban(!), de attól még éjfél előtt is lehet inni-drogozni feltűnésmentesen, tehát a probléma nem csökken, csupán hamarabbra tolódik a találka időpontja és a hazamenetelé.
talán egy vagyok közülük - vagy inkább ismerősük. igen, tudok pár ilyen arcról aki úgy érzi menőbb estét alkotott ha becsúszott egy kis hányás a kuka mellé és még majd rádobta a kukát hogy mégis látsszon hogy ő bele akart... de ezek nem változnának ha nem lehet buliba menni. utolsó busz előtt is lehet olyan részegen tengeni-lengeni Kecskemét főterén a saját kis dimenziójukban hogy azt senki más nem veszi észre, vagy egyszerűen nem törődnek vele.
na igen, és hogy 15k t kell fizetni, ha átmegyünk a piroson gyalogosan... egyből megállok a piros lámpánál, sőt jó is hogy ott van idő kibontani a bort míg várom a zöld fényt. csak a büntetés szab határt a józan eszüket elvesztő egyéneknek, tessék büntetni, bevinni, rendőr által szanaszét verni!!!!
és hagyni minket bulizni!