Schmitt Pál lemondásáért.

Fagyi

/ #44 Visszanyaló fagyi!

2012-04-02 16:02

A SOTE rektora idő előtt lemondott!

"Harrach Péter szerint valóban emlékezetes lesz ez nap, már csak azért is, mert az ellenzék már Schmitt Pál utódját keresi. A KDNP frakcióvezetője szerint az államfő döntése olyan erkölcsi nagyságról tett tanúbizonyságot, amit az ellenzék nem tett meg. Szerinte a doktori dolgozat a múlt üzenete, egy olyan rendezetlen világból jött, amikor sokan hasonlóan jártak el. Érdemes lenne megnézni azoknak a dolgozatát, akik most hevesen bírálják az államfőt - tette hozzá."

Ebből nekem az jön le, hogy mindenkit-főleg ellenzékieket, de át akarnak vizsgálni-világítani. És félek tőle, hogy fognak találni náluk is szabálytalanságokat, még akkor is, ha közben nincs!
Sőt én félek, hogy a fiatalok-hallgatók-egyetemisták is alaposan át lesznek vizsgálva egészen az óvodáig!
Ez a 22-es csapdája. Ha marad Schmitt és nem vonulunk fel ellene azzal a saját szegénységi bizonyítványunkat állítjuk ki, de most, hogy elértük célunkat, félő, hogy sok -amúgy szabályosan és sok munkával megszerzett doktori, diploma esetleg érettségi lesz az elkövetkezendő hónapokban visszavonva!

Az egész plágium ügyben az a gyanús, hogy Schmitt végig a saját igazát és ártatlanságát hangsúlyozta, mégis elfogadta a rektori tanács döntését és lemondott!
-én hasonló helyzetben foggal körömmel küzdöttem volna, vagy beismertem volna, hogy hibáztam, de ez csak annak a bizonyítéka, hogy történt valami susmus, de mégis emelt fővel ártatlanul mint a ma született bárány távozhasson.
Sajnos meg lesz ennek még a böjtje! -félő, hogy a fagyi hamarosan vissza nyal!