Akik azt szeretnék, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból

elégedetlen

/ #303 elnyomott ország vagyunk

2012-02-21 17:47

Egyik hozzászóló irja, hogy mit fizettünk be az eu-nak és mennyit kaptunk. De azt nem részletezi, hogy az eu miatt hány gyárunk zárt be, engedély kell arra, hogy egy gyárat indithassunk. Mik vagyunk mi? Kisgyerekek akiknek mindenhez szülői engedély kell?
Tönkrement a mezőgazdaságunk. Nem a kisparasztok kapják a pénzt, hanem akik felvásárolták a földeket. A kisparasztoknak előirják, hogyan tarthatnak állatokat, szántsák ki a szőlőjüket, stb.
A másik, már elárasztottak bennünket a zsidók, már vicc is született róla. Zsidónegyed Pesten.
Nekik nincs hazájuk? Miért nem ott élnek?
Menjenek szépen haza élvezzék az életet Izraelben. Sajnos a cigányok lopásainak megfékezésére szükség van radikális lépésre. Nem lehet, hogy amit én megtermelek, mások arassák le. Nincs tekintélye a rendőrségnek, még ő fél az esztelen cigány néptől. Ha majd retorzio nélkül kioszthatna egy-két pofont, majd tartanának tőle. De most forditva van. Eldordül egy pisztolylövés a rendőr pisztolyából, szerencsétlent viszik biróságra, jogosan használta-e fegyverét. Pintér miniszter urnak arra kellene törekedni, hogy tekintélyt szerezzen a rendőrségnek. Nem lenne annyi hajléktalan, ha megvizsgálnák, melyik munkaképes, melyik nem.
Munkásszállásokat kell épiteni, nem stadionokat. Aki tud dolgozni, menjen munkásszállóra, és dolgozzon. Könyörögni kell nekik, meg erőszakkal a melegedőhelyekre vinni? Hát ha olyan hülyék, faggyanak meg. Persze itt is vannak kivételek, akik munkaképtelenek,szerencsétlenek. De sokan vannak akik élvezik ezt a "szabad" életet. Pár éve egy asszony szólt a rádióban, aki hajléktalan volt, elmondta, hogy van nyugdija, néha sört vesz a hajléktalanoknak, a lakását átadta az orvos fiának. Ezt a nőt is ugy fenéken billenteném, hogy hazagurulna. Ha annyira jó akar lenni a fiához, menjen albérletbe, hiszen nyugdijas.
Szóval van itt sok baj, amit nehéz orvosolni. Kiváncsi vagyok a jövőre, lefele, vagy felfelé csuszunk. Csak nehogy nagyon megunja ez a nép, mert még baj is lehet belőle.
Itt Magyarországon sajnos rossz magyarok vagyunk. Nézzünk szét pl Erdélyben, ők igazi magyarok.