ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Szabad Riport

/ #146 A Fidesz az iraki módszert követi: legyilkoltatja a kóbor kutyákat Egerben

2012-02-19 06:28

Megkezdődött a mocskos propaganda hadjárat a kutyaadó elfogadtatására – Aki állatkínzással kezdi, az emberkínzással végzi -

..."A barbár kormánynak, barbár helyi önkormányzata; Eger Megyei Jogú Város Közgyűlése – ily módon akarja bebizonyítani a lakosságnak és a médiának, hogy biza szükség van arra a bizonyos ebrendészeti hozzájárulásra. És egyben megszabadulna a felesleges éhes szájaktól. Tehát ki kell lőni a város határában éhezve kóborló kutyákat. Eszükbe sem jut semmiféle humánus módszer. Eszükbe nem jut a kiéhezett állatokon való segítség.

Azért felvetődik bennünk a kérdés; ezek után a többi éhezőtől, és hajléktalantól, vajon hasonló módszerrel akarnak majd megszabadulni? Az állatkínzó, előbb-utóbb embert is gyilkol. Pláne, ha pénzről van szó.

Ahogyan ezeket a kutyákat, kik éhségükben vadásznak lelövik, – az éhezőkkel is így fog majd elbánni a fideszes jakobinus hatalom, ha az összeomlást követő éhséglázadáskor az éhezők rákényszerülnek majd fosztogatni a multi szupermarketek polcait. – Éppen ilyen elbánásban lesz részük; lelövik őket, mint a kutyákat?..."

Teljes cikk:
http://szabadriport.wordpress.com/2012/02/18/a-fidesz-az-iraki-modszert-koveti-legyilkoltatja-a-kobor-kutyakat-egerben/