Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #7424 Re: tele vannak a börtönök skinheadekkel

2012-01-30 11:16

#7422: filiszteus - tele vannak a börtönök skinheadekkel

Te vagy, aki ködösítesz, aki megpróbálod más mederbe terelni a beszélgetést.

 

"Azt Te nemes egyszerűséggel cigányozásnak nevezed, ha egy helységben, ahol a nem cigány lakosság naponta atrocitásokat szenved el a helyi cigány lakosságtól, megjelennel és a puszta jelenlétük visszatartja a cigányokat az erőszakos cselekményektől?"

Erről szósem volt, csak arról, hogy elég szétnézni a youtube-on a magyar gárda megmozdulásai közt. Ott találni bőven ordibáló neonácikat, akik zsidóznak és cigányoznak.

Ha már a cigányozásnál elakadtunk: amiket állítgatsz, azt sosem tapasztaltam, de azt a saját szememmel láttam, mikor skinhead banda vert agyba-főbe két fiatalembert az utcán, mert barna volt a bőrük. Az égvilágon semmi nyoma nem maradt az esetnek. Mikor neonáci banda megtámadott néhány cigány családot az otthonában és módszeresen kiirtotta, az persze teljesen rendben volt, mert hát a cigány ugye mint tudjuk, nem is ember. (Remélem, érezhető a mondatból, hogy az ellenkezőjét értem alatta.) Ugyanilyen bandák felbukkanhatnak máshol is és gyakorlatilag bárkinek az elhallgattatására felhasználhatók. Nem kell lenni hozzá az áldozatnak se zsidónak, se cigánynak (nem mintha ezeknek az embereknek az élete nem lenne fontos), elég az is, ha a fajgyűlölők úgy döntenek, hogy az útjukban áll vagy jó lesz propagandának a likvidálásuk.

Na, ehhez meg én kívánom azt, hogy soha ne tapasztald, mert ha ellened fordul egyszer biztos, hogy nem éled túl, bár a nézeteid miatt szerintem megérdemelnéd, hogy egyszer szembe kelljen nézned vele.

 

"De Budán, a XII. kerületben, az éjszakai buszon sem a skinheadek rabolták ki a fiamat."

Én is voltam már áldozata ennek-annak és hát volt ott vegyesen. Legtöbbször magyarok és egy alkalommal verőlegényekből álló banda zavart el az utcáról kardokkal és viperákkal felfegyverkezve - nem volt sok választásom. Feljelenteni? Kit? Miért? Fogalmam sincs, hogy kik voltak azok, azt meg csak láttam, hogy felfegyverkeztek és hallottam, hogy megfenyegetnek. A rendőrségen a feljelentés ismeretlen tettesek ellen lehetett volna és ha valami csoda folytán kézre is kerítették volna ezeket az alakokat, akkor egyszerűen letagadják, amit mondok. Állítás állítás ellen: nincs bizonyítékom. A többi világos: még örülhettem volna, ha nem perelnek be és ítéltetnek el becsületsértésért.

Az utcán (majdnem az egyetlen) járókelő voltam, rendezvény nem volt, még csak nem is szóltam egyetlen szót sem. Kitalálod? Valamiért mindegyik elvesztette a haját és egy se volt furcsán barna bőrű. Miről is társalgunk? Hogy erőszakosak a cigányok? Ezek szerint a magyarok is azok. Márpedig ez hülyeség, ahogy van. Az efféle izgatás veszélyes.