Rokkantvadászat...


Vendég

/ #262

2012-01-26 11:02

Igen, vannak buzgó "állatvédők" akik elérték, hogy az állatkínzást, mint bűncselekményt beemeljék a Btk-ba. Az emberkínzás (pszichés bizonytalanságban, jogbizonytalanságban tartás, hipokríta, képmutató hivatkozás arra, hogy azért kell fizetnem 38 évig a nyugdíjjárulékot, mert szolidárisnak kell lennem, majd a valóban beteg emberek kilökése, teljes ellehetetlenítése, a létminimum alá szorítása a cél!!)
Kíváncsi lennék arra a vagyonosodási vizsgálatra - csak a teljesség igénye nélkül -, hogy azok az orvosok akik egy "hapci", vagy "allergia", vagy utólérhetetlen "pszichés megbetegedés" miatt 20 éven keresztül "csára-búra" százalékoltak le embereket. Ezek az emberek ma már "büszke nyugdíjasok" és gondolom a bizottság sem járt rosszul.... Játék a "százalékokkal" a tudományosság látszatát keltve.
Mit várunk ebben az országban ahol a legmagasabb szinten is a mutyi, a korrupció, még az "átkost" is meghazudtoló kontraszelekció vált meghatározóvá? Orvosi eskü????? Ugyan..... 20 év alatt eltünt az ország teljes vagyona. A cirkuszt kenyeret népnek elve szerint bohóckodnak egymással a mutyi pártok 4-8 évente (Kaya Ibrahim Zuschlag... és még sorolhatnám) Vicc az egész. Csak az a baj, hogy mindent velünk fizettetnek meg