Aláírásgyűjtés Magyarország Adósságának vissza NEM fizetése


Vendég

/ #22 Válság Magyarországon?

2012-01-17 13:38

A magyar Tv adók folyamatosan azt közvetítik, hogy világválság van. Aki volt külföldön az elmúlt 1-2 évben az láthatta, hogy válság csak nálunk van. Külföldön is vannak problémák, de a nyugati országokban Sehol sem éheznek az emberek.
2011-ben a gyermekem osztálya nem ment kirándulni, mert az osztály szüleinek 70%-a nem tudta befizetni az 1000.-os díjat.
A barátom gyermeke alsós, elvitték volna az osztályt bábszínházba. Nem mentek. A szülőknek nem fért bele a 300ft-os jegyár a havi költségvetésbe. Ami a legszebb, hogy olyan osztályról beszélünk, ahol minden szülőnek legalább 1 diplomája van, nem pedig egy tanyasi nincstelen csoportról.
Ahogy olvastam, volt itt egy két beszűkült látókörű ember aki szerint itt minden baromság, de kíváncsi lennék ők miből élnek. (szerencsére kitörölték a hozzászólásuk)
Nem tudom, hogy mik a valós számok, de ha a főoldalon 1,5Mrd-t írnak és a kommentező azt mondja, hogy ez egy hatalmas baromság, mert csak 1,411,589,000.- akkor az ilyen hozzászólást tényleg ki kell törölni.