A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért


Vendég

/ #101 Re: Re: Re: #85

2012-01-16 22:57

#95: - Re: Re: #85 

 Kedves Nem-Kollega!

(Ha ugyanis az lenne, akkor tudna, mennyi munkaval-lemondassal jar egy disszertacio elkeszitese... es nem vedene a vedhetetlent.)

 

A "velemenyet" elmondta, haromszor is. Nem fogok vitatkozni Onnel, mert eros a gyanum, hogy valojaban nem meggyozni akar On itt senkit, hanem a valodi celja az itt folyo beszelgetes / vita elterelese, ill. ellehetetlenitese (szep magyar szoval: szetspam-meles). Erre utal tobbek kozott, hogy redundansan hosszu hozzaszolasokat ir kb. ugyanarrol.

Ne ertse felre, ezert nem haragszom Onre. On feltetelezhetoen csak a munkajat vegzi. Onnek is meg kell elnie valamibol (lehet, hogy fizetendo hitele is akad, stb.), nincs ezzel baj. 

De kerem, lassa be - es esetleg kozolje a fonokeivel is, ha megteheti (foloslegesen azert ne kockaztasson) - hogy ez nem az a kozeg, ahol az atlagos forumokon idonkent bevalo, szet-spammelesi taktika mukodne. Raadasul meg ha mukodne is, akkor is csak taktikai sikert tudnak elerni, mikozben a strategiai dilemma (S.P. vallalhatatlanna valt, viszont nincs olyan hasonlokeppen lojalis ember, akit utodjava lehetne tenni) megoldasaban semmilyen szinten nem jutnak elorebb. Ideje tehat befejezni.