Aktivizáljuk a Nintendo of Hungary-t!

Ákos Balla
Vendég

/ #7

2010-10-15 12:31

Szép, szép, de szerintem nem ilyen módon kellene a "Nintendo Magyarországi kirendeltségét" biztatni...

Tudtommal a Nintendo-nak nincsen magyar kirendeltsége, hanem a Stadlbauer nevű cég az aki a nagy N termékeit forgalmazza. Ettől függetlenül létezik egy Nintendo Magyarország Facebook-on, ami nemrég kezdett el működni, illetve már több rendezvényen is kinn volt a Wii. Szóval mintha valami elkezdődött volna.

De talán nem petíciózni kellene, és főleg nem olyan dolgokat számon kérni, amik nem biztos, hogy azon a néhány emberen múlnak, akik itthon dolgoznak. A Magyar nyelvű kézikönyv (borító?) hivatalos bolt, több játék elérhetőbb áron, ez mind mind pénz kérdése. Márpedig ne várjátok, hogy itt tapsra hirtelen pénz fog teremni és boltok meg magyar kézikönyvek nőnek ki majd a földből.

Mondok jobbat petíció helyett, ha ennyire szeretnétek, hogy a fent említett cuccok megvalósuljanak, akkor vegyétek rá az ismerősöket hogy vegyenek Wii-t, aki pedig warezol azt állítsátok le róla. Mert az Európai Nintendo csak akkor fog felfigyelni erre a piacra, ha az tényleg felpörög. Sajnos ez már csak így megy.

Szal nem kell itt ostorozni kérem azokat akik "nintendo magyarországi képviseleteként" működnek... az utóbbi időben mintha életre kelt volna, és fejlődik, növekszik a Nintendo jelenléte. Addig is jó Wii-zést és DS-ezést mindenkinek!