Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Pogány Horka

/ #1324 Buzdítás minden nemzetét féltő magyarnak!

2012-01-13 11:08

A nyugati világ hazánkra való rátelepedése Géza fejedelem idején megkezdődött. Akkor István hatalomra juttatását már német fegyveresek segítették elő. Az Árpád-ház kihalása után aztán semmi sem jelentett gátat a nyugati érdekeknek hazánkban. Sokat vesztettünk, hisz valaha nagyra hivatott nemzet voltunk! Talán maradt mára még valami ebből a nagyságból!
Soha nem sikerült ennyi évszázad alatt a nemzet érdekét minden más érdek elé állítani. Próbálkozások voltak erre, a nemzet igazi hősei mindig ott éltek az orránál fogva vezetett többség soraiban de sajnos egy dolog, az összefogás hiánya miatt soha nem vihettük győzelemre az igazunkat.
A XX. század volt talán a leginkább vészterhes hazánk megmaradását illetően. Addigra kinőtték magukat és rosszindulatú daganathoz hasonló nyúlványaikkal átszőtték az ép szöveteket, a nemzetállamokat a pénzvilág láthatatlan urai.
Most rajtunk a sor! Gyermekeinkért és őseink tiszteletéért ki kell törnünk ebből a megalázó rabigából vagy elvész a nemzet, elvesznek a hagyományok és végül elveszünk mi is!
Ébredjetek és fogjunk össze!

"Ezer meg ezer év edzett apát és fiát,
Elfogadni ha kell a hősies halált,
Ezer meg ezer év tanított anyát és leányt,
Szívében viselni fekete gyászruhát."

(Kárpátia)