Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #5260

2012-01-12 14:18

Imádom, mikor a hatalmon levők azzal magyarázzák, hogy a hatalmuk nem diktatórikus, hogy : "Tessék megnézni! Lehet tüntetni, gyülekezni, kiabálni a kormányra, mindent lehet írni a sajtóban stb...Ahol ezt lehet, ott nem beszélhetünk diktatúráról"
Csak azt felejtik el hozzátenni, hogy bár mindent lehet, de mindent meg is torolnak, ami nem tetszik nekik...Vagy így, vagy úgy...van amit már előre...(lsd. a 2011. okt. 01-i tüntetést megpróbálták ellehetetleníteni, azzal, hogy zavarja a parlament munkáját(???!!!!)Ja! Szombaton.....hát hogyne!)
Lehet tüntetni, ha az ember veszi a bátorságot és a főnöke előzetes "figyelmeztetése" ellenére is el mer menni egy demonstrációra...Meg lehet csinálni egy riportot a köztévében is, csak egy kicsit manipulálnak rajta...előre, vagy utólag...ha meg baj lesz belőle, kirúgjuk a kisembert, akit kikiáltunk felelősnek a csalásért...aztán kirúgjuk azt is, aki esetleg az érdekében szót emel..ha van olyan rádióadó, amelyik huzamosabban "nem tetsző hangnemben" mer kritikát megfogalmazni, akkor majd a pályázatán mahinálunk kicsit...oszt jól megnézhetik magukat!Bár az indokokat maguk sem hiszik el, és úgy kilóg a lóláb, hogy szájbarúgja őket, de nincs semmi etikátlan a döntésben... Áááááá..már hogy lenne???!!!A becsület lovagjainál????!!!
Minden bizonnyal demokrácia van ma Magyarországon!!! A klubrádió esete is ezt példázza...vagy valami egészen mást???!!!