Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

HalaszJozsef

/ #288 A paradigmaváltás alapja Magyarország függetlenségétnek visszaszerzése

2012-01-11 19:34

„A globalizáció alapja nem az ember, hanem a gazdaság és a pénzügyi rendszer.” – írja és bizonyítja Balogh Sándor, USA-ban élő politológus professzor . A globalizáció három birodalom-alkotó pillére az IMF, az EU és NATO. Mindháromnak tagjai vagyunk, így a birodalomnak Magyarország is gyarmata. Azt hogy a három szervezet egy hatalom érdekeit szolgálja, legutóbb Hillary Clinton írta le, Orbán Viktornak küldött levelében .
Ahhoz, hogy meggátoljuk a világválság nemzetpusztítását, paradigmaváltásra van szükség, aminek feltétele gyarmati helyeztünk megszűntetése, vagyis IMF, EU és NATO tagságunk megszüntetése.
A megszüntetés annál is inkább indokolt, mert egyik tagságunkat sem támogatta a választók többsége (az IMF-hez csatlakozás 1982-ben történt, amikor jogalapja sem volt a választói akarat népszavazással történő érvényesítésének), a kilépés lehetőségét pedig az IMF , az EU és a NATO alapdokumentuma lehetővé teszi.
Mivel az EU-val kapcsolatban nem az a kérdés, hogy „szétesik-e”, hanem az, hogy „mikor” , egész Európa érdeke a békés átalakulás a föderatív birodalomból a konföderatív államszövetségbe, még akkor is, ha a fulfordi békereményt a birodalom vezetői nem támasztják alá. Ezért élni kell a január elsején megnyílt lehetőséggel, az európai népszavazás polgári kezdeményezésével . Ennek előkészülete már elkezdődött részben szervezési mintával (http://eu-no-ek-yes.com/), részben az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet elkészítésével .

Azt, hogy kilépésünk ezekből a szervezetekből semmivel sem eredményez hátrányosabb helyzetet (a Szent Korona Értékrend valóra váltása esetén), mint ha tagságunkat fenntartjuk, az elmúlt napok eseményei ismét bizonyítják.

1. Az IMF
Joggal felmerül a kérdés, hogy az IMF milyen alapon „csicskáztat” bennünket ? A választ megtaláljuk Balogh professzor úr írásában, jogilag megfogalmazva pedig az IMF alapokiratában .

2. Az, hogy az EU – ugyancsak csicskáztatva - az I/7 alkalmazásával bármikor kilátástalan helyzetbe hozhat bennünket , abból az iránymutató diktátumból következik, aminek irányelveit Alaptörvény néven fogadta el a magyar helytartóság. Itt kell ismét szólni a nyugati civilizáció „demokratikus” választási rendszeréről, amelyben egy 33,68 %-os támogatottságú párt kétharmados többséggel alakíthat kormányt .

3. A NATO
„E szerződésben részt vevő Felek, újbóli hitet téve az Egyesült Nemzetek Alapokmányának céljai és elvei mellett és megerősítve abbeli óhajukat, hogy minden néppel és kormánnyal békében éljenek;
elhatározva, hogy megőrzik a szabadságot, népeiknek a demokrácia, az egyéni szabadság és a jog uralma elvein alapuló közös örökségét és civilizációját;” – írja „Az Észak-atlanti Szerződés” preambuluma - http://www.mfa.gov.hu/kum/hu/bal/Kulpolitikank/Biztonsagpolitika/NATO_dokumentumok/)
Ezzel szemben a birodalom nyugati civilizáción alapuló lényegét mutatják be, az Iraki elleni terrortámadásokkal, Afganisztán megszállásával. Ezt a Balogh professzor úr írásában szereplő Peter Joseph megállapítás fejezi ki röviden: „napjaink valódi terroristái nem éjszaka találkoznak, és nem kiáltoznak Allah Akhbart, hanem 5000 dolláros öltönyt viselnek, és a legmagasabb pénzügyi és kormányzati körökben dolgoznak.”
Ezen nem kell megbotránkozni, ha ismerjük a terrorizmus definícióját: „Gazdasági és politikai hatalom megszerzése és/vagy megtartása érdekében alkalmazott erőszak.”
______________________________

Az, hogy „kilépésünk ezekből a szervezetekből semmivel sem eredményez hátrányosabb helyzetet (a Szent Korona Értékrend valóra váltása esetén), mint ha tagságunkat fenntartjuk” azt jelenti, hogy megtagadva a megosztottságot, összehangolt munkában megnyilvánuló Nemzeti Egységgel mentjük meg Hazánkat. Ennek módját kezünkbe adta a Teremtő. (Ld. http://nemzetiegyseg.com/indexmatr.html és a http://nemzetiegyseg.com/ elosztó oldal többi anyaga).

Teljes anyag: http://halaszjozsef.webnode.hu/blog/