Aláírásgyűjtés Magyarország Adósságának vissza NEM fizetése

kis viktor
A petíció szerzője

/ #15 Re: LOL

2012-01-07 13:57

#11: GT - LOL

Tisztelt GT

 

Én semmi mást nem kérek csak bizonyítékot szavaidra. Szúrj be pár linket amik igazolják soraidat, mert jelenleg nem vagy más csak agitátor.

GDP 80% : TV2 / RTL / MTV hírek. Sajnos ezeknek a tv adóknak sem lehet hinni, de nagyságrendileg stimmelnek a számok.  Gondolom Te ATV néző vagy, azon talán más értékeket ismertettek. Az Europai országok átlagos GDP adóssága 45-60% volt 2008-ig. Azóta kicsit megugrott. Érdemes Izlandot is megnézni. Kicsit olvasni kellene, de itt van vizuálisan : http://www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:hu&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g

Adósság vissza NEM fizetése :

Az ország valutája összedől szavaid szerint. Szerintem ez lenne a lényeg az ország megmentése szempontjából. Ha nem sokat ér a forint a külföldnek, akkor elfelejtenek minket, és NEM jön be minden szemét az országba. A Magyar rááll a termelésre és mi fogunk eladni a külföldnek, az ő pénzük hozzánk vándorol. Ezt csinálja minden gazdagabb ország. (Svájc, Német, Holland, Francia) Termel és elad. Így van az embereknek munkája és kajája, a maradék meg mehet külföldre. Egy svájci barátom világított rá erre 2005-ben : Ő egy svájci város polgármesteri hivatalában dolgozik. 2005-ben a hivatal kiírta az új közbesz termékek listáját. Ő mint jó munkaerő, rögtön nekifeküdt az Alibaba.com kínai beszerzési oldalnak és kigyűjtötte az árakat. Másnap behívták bszélgetésre. Ő már előre örült a dicséretnek, gondolván mennyit spórol a rendszernek. Hát, nem. Leültették és ezt mondták : Köszönjük a munkáját, de Svájc Nem Eladó. A beszerzés folyamata : elsődlegesen a város gyártói, majd a kantoné, majd az országé. Ha senki sem gyárta ezt a terméket az országban akkor Németország, majd a többi Uniós ország. Magyarázat : Ha a városban van gyártó akkor a pénz a városban marad. Józsi gyárt, Béla megveszi. Béla fia józsi gyárában dolgozik, Józsi lánya Bélánál dolgozik a hivatalban. De ide járnak óvodába, iskolába, étterembe, orvoshoz....stb. A lényeg : A Pénz NEM kerül ki a városból, a megyéből, az országból. Minden külföldi vásárlásra elköltött forint/dollár/euro az ország anyagi helyzetét rontja és gazdagítja az eladót/kereskedőt.

Vajon miért zárták be a gyárakat, TSZ-eket Magyarországon? Ha nincs termelés akor csak külföldről tudunk vásárolni, teljes mértékben ők diktálnak. Cukor : stratégiai élelmiszer. 11 cukorgyár volt, most 1 van az is szlovén-szerb tulajdonban. (tárgyaltam a tulajokkal, de nyugodtan megcáfolhatod, ha bizonyítani is tudod). A cukor jelenlegi világpiaci ára kb 100ft/kg. Uniós adó, vagy vám, hívd ahogy akarod : 412 euro / tonna. (100ft+0,412 euro = 220ft/kg és ezen még nincs szállítás, áfa, kereskedelmi haszon)  Bizonyos országokban bizonyos cégeknek van "O' vám fizetési lehetőség, de Magyarországon nincs egy ilyen sem. Ha nekik csak 100ft-ban van a cukor kilója, de el tudja adni kb 250-ért, hülye lenne olcsóbban adni, hisz ezért vezették be az adót, a kvótát és a "bizonyos" cégek helyzetét. Mennyi pént adunk "bizonyos" külföldi cégeknek évente?  Magyarország cukorfogyasztása kb évi 450-500,000 Tonna. Számolgass "kedves" GT. Lehet, hogy Te is ilyen "bizonyos" cégnek dolgozol? Tények : Soha nem látot még senki zsidó vallású embert kétkezi, földműves munkát végezni. Ők évszázadok óta kereskedők. Nekik akkor jó, ha az országban hiánycikk van valamiből, mert a külföldi importon lehet keresni és ha, jó szokásuk szerint összefognak, iszonyatos extra profitot produkálni a "hiánycikk" megnevezésből.  Nekem valahogy csak héber nevű emberekkel sikerült összeakadnom a cukor beszerzésének 1 éves munkája során. Sok ügynök volt, de a valós tulaj mindig Goldstein, Israel és ...stb nevű illető volt. Gondolom nekik "O"  a vám.

 

A felvett hitelek NEM szolgálták a Magyar Népet, csak pár meggazdagodott ember érdekeit. Komolyan elhiszed, hogy a magyar milliárdosok legálisan, becsületesen keresték a pénzüket? Nem az állami vagyon kisajátításából? Ha nem adták volna "O" %-os kamatra a hiteleket akkor nem vett volna fel mindenki kölcsönt. Igen, Meg Kell Tagadni az adósság visszafizetését.

Nem vesznek állampapírt : annál jobb. Jelenleg az állampapír kamata 7-8%. Ha a Magyar kormány nyomná a Magyar forintot (mint 2004-ig) akkor lenne kb 4-5% infláció, de még mindig 3% megmaradna.

Tisztában vagy azzal, hogy az Unió most akarja rábeszélni a kormányt az egységes segítőcsomagra? Minden ország közösen fizetne az állampolgárai száma alapján 400 eurot az Uniónak, amiből finanszírozzák a Görög, Olasz, Portugál csődöt. A gond az, hogy a kormánynak nincs erre pénze (10,000,000 x 400 euro) ezért Rögtön felkínálták a kölcsönt nekünk. Nem kapunk egy vasat sem, de kamat kell fizetnünk. Így lehet mégjobban eladni egy országot. Szerencsére Orbán császár ezt még nem írta alá.

 

MNB : Vajon miért akarja Orbán olyan vadul beültetni az emberét, ha Magyar tulajdonban van? Az MNB az Uniós 2004-es csatlakozás feltételei szerint a Rotschild család uralma alá került. Ahogy a Bank of England, az amerika FED, és minden olyan ország bankja aki lefeküdt ennek a politikának.

 

A Hungary szó értelmezésén már kiderült, hogy mennyire NEM vagy képben. Szerencsére ezt már mások is észrevették. Az első VH utáni nagy válságban a Hungary / Hungarian szó összeolvadt a Hungry (angol : éhes) szóval a nyugati világban, mint a 3 millió éhező országa. Ezt még az én időmben az iskolában tanították. Nyelvtanilag nem helyes, de igaz.

 

A tisztesség elve alapján 1 hetet kapsz a bizonyítékok elhelyezésére. Utána törlöm minden bejegyzésed, mert nincs szükségünk buta agitátorokra, akik a Magyar Nép Ellen dolgoznak.

 

Vannak hibák a petició fogalmazásában, de a lényeg igaz. A vitalapon lehet jelezni a bizonyítható baromságokat.

Mementónak Rothschild báró  híres szavai :

1, Ha háború van, vegyél ingatlant. Ha nincs háború, csinálj.

2, Add nekem egy ország pénzkibocsájtásának jogát, és azt csinálok velük amit akarok