Aláírásgyűjtés Magyarország Adósságának vissza NEM fizetése


Vendég

/ #14 Re: LOL

2012-01-07 11:52

#11: GT - LOL

Te nagyon egy vicces gyerek vagy. Nem tudom honnan veszed az értesületlenségeidet, de a kamatra nagyon sok helyen 2000 MRD Ft-ot írnak a petíciónak megfelelően.

Az EU 4500 MRD Ft-ba kerül nekünnk évente. Ebből 500 MRD Ft csak a tagdíj Ennek az összegnek jó ha a felét tudjuk visszakapni mindenféle pályázatok útján, amiket Brüsszelben találnak ki, mert ott jobban tudják, hogy mire van szüksége itt a magyar parasztnak. Ennek köszönhető, hogy már az egész országot lefedték viacolorral, aminek 4000 Ft négyzetmétere+kavicságy+homok+lerakási díj. De próbálj csak meg egy kis pénzt szerezni termelő üzem beruházására...

A hozzászólásodból látszik, hogy teljesen bele vagy pistulva ebbe a pénz dologba. Lehúzni a WC-n, WC effektus... Pont erról van szó! Le kell húzni a Wc-n, el kell felejteni! A lét alapja nem az adóssággal megterhelt pénz, hanem a termelés!

Az MNB tisztán magyar tulajdonú bank. A magyar parlament egy egyszrű feles törvénnyel kizárta magát az irányításából. Persze nyilván azért, hogy függatlen legyen. Természetesen nem független, jelenleg a birodalom irányítja. Minden jegybankot a birodalom irányít, van amelyik magánkézban is van, mint pl. az amerikai.

A hungary szó jelentésének magyarázata lehet, hogy hülyeség, de a szláv változat legalább akkora baromság, ha nem nagyobb! Nézz egy kicsit körül, olvass, művelödj e téren! Halgass néha nyelvészeket meg arról, hogy mi a vélaményük a szláv "jöveveényszavakról"! Elszigeteltségre utal! Őrület hogy mennyire megfertőzött a birodalom! Komolyan és jó szándékkal mondom, hogy nézz körül jobban a világban, nem biztos, hogy minden hülyeség, amit az általad nem nagyon kedvelt emberek állítanak!