Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája


Vendég

/ #1063 Re: Mérges autós

2012-01-02 15:07

#1037: Mérges autós - Mérges autós

Te mérges fasz! Mikor veszed már észre, hogy az olyanok miatt, mint te is vagy, nem megy semmire ez a kurva ország...Lesed a saját kis szaros hasznodat...Rinyálsz, hogy 450 ft a gázolaj, de te még mindig csak autóznál...Emeld ki a gyáva valagad a kibaszott autódból, és állj oda azok mellé ordítani, akik éppen azt  akarják elérni (többek között), hogy a jövő héten  ne lehessen 480 ft  a gázolajad, aztán két  hét múlva meg 500 ft.és így tovább!!! Nem lehet felfogni, hogy már nem viselkedhetsz te sem kívülállóként??? Nem látsz a szemedtől??? Ha csak autózgatsz és befogod a pofád, ennek a rohadt rendszernek soha nem lesz vége!!! Nem bírod végre megérteni???

A gályázásnak is megvan az ideje, meg annak is, hogy ne azokra ugass, akik a te érdekedben is , a hozzád hasonló lusta, gyáva disznók helyett is az utcára mennek és megpróbálnak egyelőre még békés úton elérni valami változást! Neked meg az a fő bajod, hogy egy háztömbnyit kerülnöd kell??? Hova sietsz paraszt??? Bezár a welness hotel, vagy a síparadicsom???Állj be a többi elégedetlen közé, és azt baszogasd, aki valóban rászolgált! Gondolod, jókedvükben mennek oda az emberek tiltakozni, ahol a görények ünneplik a te pénzeden is, hogy milyen faszán megnyomorítják a szerencsétleneket!!!???

Ha meg a viszonyaid olyan jók, hogy csak ennyi a problémád, akkor valószínűleg "azok" közé tartozol...Akkor pedig főleg kussoljál!

Tele van már a tököm az ilyen okostojás faszokkal, akiknek az a fő bajuk, hogy nem tudnak autózni, ahogy szoktak...Az nem zavar, hogy az ország 3/4 része majd éhen döglik????Szerencsétlen hülye! Gondolkodjál már!!!!!!