Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

egy gyónás

/ #1034 Más..,amire nem árt odafigyelni

2012-01-01 17:15

A KDNP berkein belül a Katolikus Egyház egyes papjainak tevékenyége mélyen elgondolkodtató.Közreadeom a személyes sértést elkövető személyt és esemény egy részletét ,érdemes elgondolkodni :


I. /Katolikus pap 2011. november 01-én esti mise előtti gyóntatásom megtagadta,helyette másnapi invitálás a plébániájára ,mindezt 2011.ovember 01-én este 6-kor, Mindenszentek napján tette..

Mélységes fájdalom és elgondolkodtatás a folytatás mikéntjére

El néztem a ma esti szentmisén mennyi ember ment Jézus” testét” magához venni, áldozni.

- Vajh, mindannyian meggyóntak?

- Vajh , senkinek semmi bűne ?

- Csupán csak bocsánatos bűnük van?

- Netán, semmilyen bűnük?

- Halálos bűn semmi ? Senkinél ?

Elgondolkodtam .Én, ennyire bűnös lennék? Nem gyónhattam! Elutasított N.K.espres plébános,helyette másnapi plébián történő beszélgetésre invitált. Igaz,bevezetőül elmondtam ,hogy évtizede nem gyóntam részletesen, illetve utoljára László Atyának 2009 áprilisában. Aki ,gyónásom elfogadta.
(Szó szerint kitettek a gyóntatószékből ,a Templomból talán azért nem,mert nyilvános diszkrimináció lett volna.(Ennek megértéshez egy újabb infókat tartalmazó történést kellene bemásolnom de, talán ennek hiányában is érthető mondandóm.)
Folytatom történteket:
Amennyiben a mise alatti áldozók ,mindannyian Isten tanítása szerint élik életüket és lelkiismeret-furdalás nélkül járulnak Isten szolgálója elé áldozni akkor, én az idők végzetéig sem fogok, talán még a gyóntató székig sem jutni. Most sem volt könnyű odáig eljutni. Könnyeim nyelve léptem ki a gyóntószékből, fél misét végig sírtam. (Árgus papi szemek követték minden rezdülésem a szentmise alatt.)

Nem azért sírtam mert, annyi a vétkem, hanem azért, mert tiszta és őszinte ,hamisítatlan keresztényi lélekkel léptem át a Templom kapuját aki , szeretne végre gyónni . De, úgy tűnik hiába hiszem Isten létezésében , hiába élem Istenhitben az életem,bizonyára nem vagyok jó kereszténynek. Legalábbis , amikor kijöttem a gyóntatószékből és ezt követően megláttam az áldozó sokaságot, gyónásom elnapolták -beszélgetésre degradálták másnapi plébián-, mi másra következtethetek? GYÓNNI AKARTAM , TEMPLOMBAN ÉS NEM BESZÉLGETNI ,PLÉBIÁN!!!

Azt az embert veti ki a Katolikus Egyház követe aki ,akaratán kívül a kereszténységet hirdeti tetteivel. Akinek Jézus megjelent -tanúval tanúsítani tudom a történést-, akihez egy másik alkalommal Jézus szólt. Akit, keresztény hitének nyílt vállalása miatt üldöznek . Aki elmenekült a zsidó üldözői elől Bp-re amikor, már tarthatatlanná vált helyzet .Akit 1 hétre rá Bp-en is utol értek. Akinek a nyakában kereszt lógott, amikor a gyalogátkelőn fellökték a bosinál de, megelőzte a korábbi zsidó követőjével a találkozás ,1 -2perc múlva jött a baleset és a Kórház. Akit a szemtanúk nem mertek vállalni, mentők várása és felügyeletem a csövesekre bízták. Lenne súlyosabb történés is , kormányszinten ,nem írom tovább,jegyzeteimben benne volt.

(- ....amikor engem kellett volna ellenőrizni és helyette a szomszédhoz ment a zsidó n.asszony-
Mindezek ellenére nem vagyok antiszemita.)

Azt szándékozik kivetni a Katolikus Kgyház, aki keresztény szellemben nevelkedett –déd és- nagyszülők bigott keresztények voltak akik templomépítésekhez hozzájárultak stb.- .?

Aki a maga módján a kommunizmusban is gyakorolta vallását ,titokban.

Akit kizártak a kötelező KISZ tagságból mert, kijelentette,hogy Isten előtt kíván házasságot kötni .

Aki 800 fős összejövetelen a színpad előtt buzdította a jelen lévőket,hogy ne féljenek Isten felé fordulni ,hiszen nekem segített ( puszta véletlen volt a beszédem ,nem készültem rá ,arra sem,hogy katolikus és református pap is jelen lesz. (2004-et írtunk)

Mindezek ellenére azt kell megállapítsam,hogy a Katolikus Egyháznak igencsak magasak a követelményei a katolikus személyemmel szemben - nemúgy, a zsidó pedagógussal,akit fel vettek tanítani-. Magasak az elvárások velem szemben , és úgy éreztem a gyóntatószékben –kínpad számomra abban a szituációban - , nem feltételezik rólam,hogy meg tudok felelni. Atya viselkedése azt sugallta felém.

A többit pedig láthatta,látta : Miként vettem részt a mise alatt , az imádságok terén.

Attól tartok, a tudomány és tudósok állítását , önmaguk ellen a katolicizmus fogja beigazolni ? Amenyiben így lenne, nem efféle tettekkel kell a hívők tudomására hozni! Nem szeretném, ha igazuk lenne !!! Mást tapasztaltam.

Előbbiek miatt , megpróbálom igazam bemutatásával , az életutam ismeretével rendelkező személy felkutatását ,esetleg más egyháznál.

Tiszta lelkiismerettel merek elé állni ,hiszen közel 40 éve ismerjük egymást csupán, nem katolikus lesz a vallásom de, valamilyen egyházhoz tartozni fogok.

Bízom benne,hogy kiközösítésre nem jutok . Mivel N.Károly Atya megnyilvánulása semmi bíztató jelet nem mutatott –azt éreztem, hogy kellemetlen volt a jelenlétem (mit szóljak én? ) – tovább állok oda ,hol örömmel fogadnak.

Úgy érzem a történtek hatására, hogy nem csak „keresztényüldözés „ létezik. …..és az én szememben már nem lehet kendőzni megállapításom. Az állítólagos és titkos feltételezett és alattomosan sunyi„ ellenőrzéseikkel „ többet ártanak mint gondolnák .

El nézve az áldozók létszámát úgy a Bosin ,mint a Thököly-n , utóbbi Templomban mindenki részesülhetett a gyónásban és áldozásban csak én, NEM. ( Bosin nem kívántam gyónni.)


Budapest 2011.11.01. Mindenszentek , szép kis Mindenszentek , de a „ misepénzt azért kifizettem, busásan-