Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

/ #5061

2011-12-24 14:46

Ezt a rádiót már régen meg kellett volna szüntetni, amikor az autóklub rádiójából önkényesen egy szűk elit rádiójává tették és a sok liberál-globalista betömörült oda ki tudja honnan- és milyen céllal érkező pénzekkel támogatva őket.

Uraim!
Amit itt féltenek az nem demokráciaféltés, hanem a legteljesebb feudalizmus fenntartása. Ez kérem szovjet védelemmel szüleitek és általatok építgetett ősiség és privilégiumok féltése.

Ezt szépen de biztosan elrendezzük, ha tetszik Önöknek ha nem. Ennek része az a nagyon féltett klubrádió is amelyben a hazaárulók csoportocskái lassan 20 éve ott mondogathatják a magukét.

A Magyar Állam terület népesség és szuverén főhatóság hármasából az ilyeneknek (mint Önök) köszönhetően lassan semmi sem marad. A kérdés itt nem a demokrácia, hanem az, hogy marad e a gyerekeimnek valami is ami Magyar, amiért apám, nagyapám s a többiek harcoltak.

Sajnálom de nem ragaszkodom Önökhöz sem a véleményükhöz. Az én fogalmaim szerint Önöket fő- és jószágvesztésre ítélném demokratikusan.

...