Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája

megmondóember

/ #193 Egy gondolat bánt engemet.....

2011-12-13 22:11

Konszolidált európai országokban ha egy kormány döntése miatt (pl: nyugdíj einstand)kár éri a népet és megbüntetik az országot, az a legkevesebb, hogy a góré és a brigádja elvonul legalább egy gyenge "bocsi"-t mormogva. Nálunk első banánköztársaságban pedig törvényt alkotnak arról, hogy a bünti erejéig a nép adó formájában ismét bedob a feneketlen kalapba egy rakás pénzt. és ő mormog egy "megint az én... anyámat" fohászt.
Ez noooormális........?
Amíg más országokban a 19-ik havi fizetés megvonása a tagédia, mi benyeljük a jövedéki adót, az áfát, az Ebadót, a különadót, az ingatlan adót, a kamatemelést, az új útadót (x-edik bőr az autósról) stb., stb.
Ezzel szemben a mi kis képviselőasszonyunk is csa novi új állami autóban tudja a seggét rázatni, mert szociálisan érzékeny.
Nem az a gáz, hogy nem ezt ígérték, (normális ember politikusnak csak akkor hisz, ha már ló legelt a sírján), hanem az arrogancia, a hatalom megerősítésére tett kétségbeesett tettek, az alkalmatlan, ámde lojális emberek kinevezése kulcspoziciókba, csak azért, hogy a vakok között a félszemű király maradhasson, és oszthassa a lapokat. Na ez az igazi VV2011 Csak egy maradhat játék.