kdfsz-dec-24


Vendég

/ #109 Re: Re: Re: Re: Unalmasak vagytok!

2016-11-10 09:16

#104: kurtyboy83 - Re: Re: Re: Unalmasak vagytok! 

 Amikor a legtöbb élelmiszer szavatossági ideje 3 nap, ne akarjál bezárni 4 napra! Amikor az ország dolgozóinak nagy része folyamtos műszakban, vagy 12 órában dolgozik, a gyerek meg hétköznap 4-ig iskolában van, ne akarjál bezárni vasárnap! Nagyon sok családnak ez az egyetlen nap, amikor legalább egyik szülő és a gyerek is otthon van és nagyon sok dolgot nem lehet anélkül megvenni, hogy felpróbálná a gyerek. A nagybevásárlást, ami sokszor a közeli városban ejthető meg, több órát vesz igénybe, szintén sokan csak vasárnap tudják megoldani. 

Bocsi, de igenis had szidjuk már azt az eladót a sarki boltban, aki hátul a bolt mögött cicázik a barátjával, vagy a pénztárban lévő, kenyér és csemege pultra is egyedül maradó kolléganője sokadik kiáltására is telefonon édeleg! Tévedés, hogy egymásért lennénk! Ti akkor kaptok fizetést és akkor van munkátok, ha mi vevők nálatok vásárolunk.  Ha nem a nekünk megfelelő udvariast kiszolgálást kapjuk és az üzlet nyitvatartása nem követi a mi munkahelyünk és életünk ritmusát, akkor olyan helyre fogunk menni, ahol erre képesek. A te munkáltatódnak nem lesz bevétele, nem éri meg nyitva tartania és nem tud neked fizetést adni, bezár és onnantól minden nap otthon lehetsz, csak éppen nem lesz miből vásárolni a családodnak. 

Ha nem lenne igény a vasárnapi és 24-ei nyitvatartásra, akkor minden zárva lenne, de van rá igény, vagy ehhez kell alkalmazkodni, vagy munkahelyet kell váltani.