Vissza a Népszabadságot! Vissza a sajtószabadságot!


Vendég

/ #569

2016-10-25 20:29

Íme, sajnos én is jós lettem. Szőcs Géza ezért féltette a Népszabadságot: kultúrtörténeti értékeire hivatkozva vissza veszik és Orbán szócsöve lesz.

Innentől radikalizálódni kell: tömegtüntetést Felcsútra Mészáros Lőrinc és Orbán háza elé, és kiverni belőlük az ellopott pénzünket! Szarják össsze magukat! Örüljenek, ha eddig egy kis füttyel megúszták!

A felcsúti focimeccsre a TV közvetítés alatt molinót húzni ki: Orbán takarodj felirattal és kifütyülni minden meccsen ezt a szarházi Orbánt! 

Orbánt megvárni a Rádió épülete előtt!

Orbánt megvárni a Cinege utca és a Kútvölgyi utca torkolatánál! Feltartani, és számonkérni! Megkérdezni, hogy milyen terroristával is üzletel pár száz méterrel feljebb? Orbán a terrorista! Nem csak hat éve terrorizálja ezt az országot verbálisan, de már a szomszédja és üzlettársa is egy FBI és Interpol körözött Al-kaida barát, akit a töketlen és talán már nem is létező, azaz Orbán irányított terrorelhárítás és nemzetbiztonsági szolgálat sem ismert fel.

Orbánt a nép közé kell vinni! A Kossuth téren is láttuk, hogy nincsenek rendőrei, a nemzetbiztonságiak pedig a fizetett emberei, a szakma szégynei, hazánk elárulói és tönkretevői.

Orbán! Ne takarodj, mert jön a számonkérés!