Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Horváth János

/ #1974 Földhöz ragadt igénytelen ország...

2016-05-18 15:12

Nem érdekel milyen finom a krémes, nem érdekel milyen finom a fagyi, de ha így néz ki Illés bácsi ebben az asszonyverőben, kilógó szexpázsittal, és elhánynám magam. 50 éve rágjuk a kibaszott szocializmus csontját, és ezek a csontvázak még mindig itt vannak. Ezért vagyunk még mindig balkán kelet erurópa, mert a demagógia és az idealizált múlthoz való ragaszkodás hagyomány lett ebben az országban. Az ÁNTSZ helyében bezárattam volna a gecibe az egész hóbelebancot...

Az kurvára nem mentség hogy még soha nem lett rosszul senki. Miért nem lehet rendet rakni, kitakarítani, és egy kicsit törődni az üzlettel? Nincs valahol egy Illés néni?

Ha ezt egy multi csinálná, már rég rásütötték volna, hogy profitorientált, nem fejleszti az infrastruktúrát és zárjon be a gecibe. De ott ugye nincs cukiságfaktor.

A pofám leégne konkrétan, ha én Illés bácsi helyében lennék, ország világ előtt mutogatnák milyen mocskos az üzletem.

És ebben is megtaláljuk a cukiságfaktort? Ez számomra szégyen lenne az ő helyében.

Senki nem akarja elvenni Illés bácsi hivatását, felőlem csinálhat fagyit meg sütit továbbra is. El is hiszem hogy jól csinálja, de könyörgöm, öltözzön fel rendesen, takarítson ki, és ha az 50 évben viszaforgatott volna valamennyit a bizniszbe, most nem tartana itt.